N-a uitat nimeni că prima soție a actorului Brad Pitt a fost Jennifer Aniston. În 2005, aceștia s-au despărțit după ce Brad a întâlnit-o pe platoul de filmări pe Angelina Jolie. Ani de-a rândul Aniston a fost singură și declara, cu frustrare, că nu-și dorește copii, având în vedere că Pitt a fost unicul om de la care ar fi vrut să-i aibă. Presa de peste ocean scrie că Aniston este însărcinată de la actualul său partener de viață, Justin Theroux .

Potrivit mass-media americane, actrița de 46 de ani este însărcinată în 3 luni, iar burtica sa este deja destul de vizibilă. De data asta, jurnaliștii par să nu mai speculeze în zadar. Revista americană „Life & Style” face referință la un prieten apropiat de-al partenerilor, atunci când scrie că Aniston va deveni mămică în premieră. Sursa mai declară că Aniston nu a apelat la ajutorul unei mame-surogat, ci va naște pe cale naturală.

Revista informează că Aniston și Justin Theroux ar fi pariat despre faptul că actrița va deveni sau nu însărcinată. Aceasta n-ar fi crezut că va deveni însărcinată, așa că ar fi pariat, contra unei sume de bani, că sarcina nu se va produce. Se pare, însă, că iubitul actriței s-a îmbogățit cu câteva sute de dolari, iar peste jumătate de an, va deveni tată! „Jennifer a pierdut pariul, penturu că Justin i-a adus două teste de sarcină diferite. Ambele au indicat un răspuns pozitiv”, spune prietenul celor doi parteneri, preferând să-și păstreze anonimatul.

Pe de altă parte, cei de la revista Gossipcop scriu că au contactat reprezentantul oficial al lui Aniston, care ar fi contrazis zvonul, declarând: „Aniston nu este însărcinată și nici nu intenționează să nască.” Nici bloggerii n-au stat deoparte, așa că au citat încă o dată declarațiile artistei, cu privire la sarcinile inventate de presă. Asemenea zvonuri, după cum declară aceștia, apar la fiecare jumătate de an. „Înțeleg că vor să-și dezvolte poziția pe piață, dar eu, de fapt, îmbătrânesc. Mă înnebunește că prietenii mei îmi trimit fotografii cu copertele revistelor care scriu că sunt însărcinată. Nu vă lăsați induși în minciună. Am aproape 50 de ani, iar ei încă mai scriu că eu sunt însărcinată”, spunea Aniston, anterior.

O asemenea știre fusese distribuită anul trecut de către revista In Touch. Publicața scria, atunci, că actrița de 45 de ani așteaptă primul copil de la Theroux. O lună mai târziu, cei doi s-au despărțit. Sursa citată mai scria că Aniston intenționează să crească singură acel copil inventat și declara chiar că vedeta aștepta venirea pe lume a unei fetițe!

De fapt, Aniston își explică aceste zvonuri frecvente în felul următor: „Justin gătește foarte bine. Cel mai bine îi ies pastele cu felurite sosuri. Poți să-ți ieși din minți de cât de gustoase sunt. Nu intenționez să renunț la ceea ce gătește el, iar ca și răsplată, vedeți și voi ce se întâmplă. M-am îngrășat cu câteva kilograme și câteva mii de zvonuri despre sarcină.”

Distribuie articolul: