Află cât de benefic este laptele pentru tenul tău şi cum îţi poţi curăţa faţa cu ajutorul laptelui. Potrivit libertatea.ro, de mii de ani, laptele este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra pielii. Se spune despre Cleopatra că făcea baie în lapte pentru a avea pielea albă şi catifelată, iar noi credem că această poveste nu-i o simplă legendă.

Bogat în calciu, în vitamine (A, B, D, K etc.) minerale şi grăsimi, laptele hidratează pielea în profunzime, o curăţă delicat, îi redă luminozitatea şi fineţea. Mai mult decât atât, enzimele din lapte pot ajuta chiar şi persoanele cu acnee, iar un alt beneficiu al laptelui asupra pielii stă în faptul că luptă împotriva îmbătrânirii.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, îţi recomandăm un tratament simplu şi foarte eficient, pe bază de lapte şi miere, care îţi va curăţa perfect tenul şi care îţi va îmbunătăţi vizibil aspectul pielii.

Mod de preparare:

Dizolvă o lingură de miere într-o jumătate de cană de lapte. Îmbibă apoi câteva dischete demachiante în loţiunea rezultată şi curăţă-ţi bine tenul, până când nu mai vezi nicio impuritate pe discheta de bumbac.

Dacă îţi mai rămâne puţin lichid, îmbibă din nou două dischete demachiante, stoarce-le puţin şi apoi aplică-le pe pleoape. Relaxează-te aşa timp de 10 minute, iar la final spală-ţi tenul doar cu apă curată.

Foto: allatv777

Distribuie articolul: