De la cuplul Angelina Joile-Brad Pitt la Cate Blanchett şi Amy Adams, vedetele şi-au dat întâlnire la Royal Opera House din Londra pentru decernarea Premiilor BAFTA, unele dintre cele mai importante din industria cinematografică.

Filmul „12 Years a Slave”, în care joacă şi Lupita Nyong’o care a purtat o rochie impresionantă, a fost încoronat drept cel mai bun film. La capitolul rochii, actriţele de la Hollywood au impresionat şi de data aceasta, în creaţii spectaculoase.

Lupita Nyong’o a fost pata binevenită de culoare. De altfel, aceasta a făcut senzație și la ediția de anul acesta a Globurilor de Aur cu ținuta ei.

elle.ro

Cuplul format din Angelina Jolie şi Brad Pitt a ales să facă o nouă apariţie interesantă, amândoi optând pentru costumul negru elegant şi cămaşa albă. Actriţa de 38 de ani a purtat un blazer Saint Laurent şi o pereche de pantaloni negri şi pantofi cu toc de aceeaşi culoare. Soţul ei a arătat şi el senzaţional, într-un elegant costum la care a ales să puoarte papion.

elle.ro

Cate Blanchett, care a câștigat un premiu Bafta la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal”, grație prestației din „Blue Jasmine”, a strălucit într-o rochie neagră, cu accente argintii, semnată de Alexander McQueen.

elle.ro

Chiar dacă a ales o rochie clasică, neagră, actrița Uma Thurman a făcut senzație, silueta ei fiind impecabilă și la 43 de ani. Actrița a purtat o rochie semnată de Atelierul Versace.

elle.ro

Actrița Michelle Rodriguez, din „The Fast and the Furious” și „Avatar”, a întors și ea multe capete cu o rochie formidabilă.

elle.ro

Olga Kurylenko și-a dorit să arate precum o sirenă adevarată, îmbrăcând o rochie Burberry cu paiete aurii în partea de jos.

elle.ro

O altă actriță care deși a trecut de prima tinerețe, a strălucit de-a dreptul pe covorul roșu al premiilor BAFTA, este Hellen Mirren.

La 68 de ani, veterana industriei cinematografice hollywoodiene încă se poate lăuda cu un fizic de invidiat, pe care și l-a pus în valoare cu ajutorul unei creații Jacques Azagury.

elle.ro

Un adevărat curcubeu de culori, și o apariție kitsch, a fost Lily Allen. Ea a atras atenția cu o rochie în culori neon, semnată Viviene Westwood. Vedeta și-a completat creația excentrică în nuanțe de fuchsia și portocaliu aprins, cu pene roz pe care și le-a pus în păr.

 elle.ro

Distribuie articolul: