De 8 martie, revista PentruEa și Compania AVON au împărțit cadouri. Norocoasele au fost cele trei câștigătoare ale concursului desfășurat de revista noastră în parteneriat cu AVON. Câștigătoarele, totodată cititoare fidele ale revistei PentruEA, ne-au împărtășit câteva din impresiile și pasiunile lor și s-au arătat extrem de bucuroase că au devenit finaliste ale concursului. Pe primul loc s-a plasat (Mary), Maria. Este elevă în clasa a 12-a la liceul teoretic din Budești. Maria a aflat de concursul de la PentruEA de la o prietenă. Spune că îi place revista, deoarece găsește de fiecare dată informații noi și lucruri interesante.

Pe locul doi s-a plasat Diana Hîncu. A aflat despre concurs de pe facebook. Dianei îi place mai ales rubrica PentruEa Mireasa și ideile fashion designerului Ylianna Danko.

Pe locul trei s-a plasat Adela Tabac. Ea este studentă la Universitatea Agrară din Chișinău. De 14 februarie, prietenul ei i-a făcut un cadou – a înscris-o în concurs. Gestul lui nu a fost zadarnic, dovadă este și premiul cu care s-a ales iubita sa din partea Avon.

Noi felicităm călduros finalistele și pe toate cititoarele noastre, și vă reamintim: nu uitați că și voi puteți fi una din ele, pentru aceasta urmăriți în continuare revista online PentruEa. Promitem să venim cu noi concursuri și surprize.

Felicitări tuturor și un 8 MARTIE excelent !

Distribuie articolul: