Au interpretat în premieră această piesă în cadrul concertului recent organizat la Palatul Național “Nicolae Sulac“ și abia de 8 Martei au decis să o aducă și publicului amic pe rețelele de socializare. Costi Burlacu și Corina Țepeș vin cu un nou duet, o piesă primăvăratică și dulce, scrisă de cantautoarea Georgeta Voinovan.

“De 8 martie, primăvara şi-a intrat în drepturi răsfăţându-ne cu primele raze ale soarelui. Dragele noastre femei, vă aducem în dar cele mai calde şi luminoase gânduri în noua noastă piesă primăvăratică “Iubirea mea”. O primă colaborare cu Georgeta Voinovan. Păstraţi iubirea şi primăvara în suflet!”, a scris Costi Burlacu pe Facebook.

 

Precum am menționat, textul și muzica sunt semnate de Georgeta Voinovan, iar la orchestrația piesei a lucrat Sandu Gorgos. Pentru melodia “Iubirea mea”, Costi și Corina au ținut să înregistrexe live anumite instrumente: “Vitalie Țurcanu a înregistrat sax soprano, iar Vlad Colesnicov chitara. Lui Sergiu Teacă îi aparține mixajul. Ne-a plăcut foarte mult propunerea Getei din start și ținem să-i mulțumim pentru un plus de culoare în repertoriul nostru”, a declarat Costi Burlacu pe scenă în cadrul concertului de Dragobete.

 

Distribuie articolul: