După ce a tulburat apele modei toată vara, cu minijupele pe care le-a afișat nonșalant la întâlnirile oficiale, Brigitte Macron a adoptat o ținută foarte sobră la cel mai recent eveniment de la Palatul Elysée. O rochie bleumarin, cu mâneci lungi și umerii evidențiați, cu decolteu pătrat și, cel mai important lucru, lungă peste genunchi - o premieră, cu adevărat, pentru Brigitte Macron, în vârstă de 64 de ani.


De când a devenit prima doamnă a Franței, soția lui Emmanuel Macron ne-a obișnuit cu fuste și rochii mult deasupra genunchilor. Fostă profesoară de teatru concurează chiar pentru titlul de cea mai îndrăzneață soție de președinte din istorie.

Citește și: Declarația de dragoste a lui Emmanuel Macron pentru soția sa, într-un interviu CNN (Video)

Asta până la cel mai recent eveniment diplomatic găzduit de soții Macron la Palatul Elysée din Paris. Emmanuel și Brigitte Macron i-au primit pe președintele Libanului, Michel Aoun, și pe soția acestuia, Nadia Aoun.

h_53791890

Cu precedenta ocazie, vizita președintelui Columbiei, Juan Manuel Santos, și a soției acestuia, Maria Clemencia, la Paris, Prima Doamnă a ales o rochie azurie, evident deasupra genunchilor.

Colombia's President Juan Manuel Santos visits France

Sursa: click.ro