Interpreta este la a doua colaborare cu interpretul din Ucraina, Funkey. Prima melodie s-a ales cu un videoclip plin de culoare și energie, dar de această dată cei doi interpreți au făcut o melodie mai melancolică.

“С тобой” a fost lansată astăzi de youtube, zi mai potrivită decât 14 februarie pentru a lansa un cântec de dragoste nu există.

„Roman Babak vs Funkey este artistul din Ucraina pe care l-am cunoscut în Chisinău! Suntem la a doua colaborare după lansarea cu succes a melodiei „Солнце” Roman a scris melodia, text și versuri mai mult timp în urmă, dar studiind repertoriul lui am decis împreună să lansăm de „Ziua Îndrăgostiților” piesa cu un mesaj de dragoste . Când ne îndrăgostim, avem o stare de fericire și aceasta fericire am redat-o noi prin interpretare! Am stat câteva ore în studio si s-a meritat pentru că rezultatul a plăcut întregii echipe : Aranjament Sandu Gorgos, Mixaj Sergiu Teaca , Compozitor Roman Babak (Funkey)”, ne-a dezvăluit interpreta!

Cu ocazia lansării Dianna și Funkey au realizat o ședință foto în stil Oscar în ținute elegante. Ca de obicei de imaginea Diannei a avut grijă sora ei, Tatiana Plesh Make-up.

Vezi și: Dianna Rotaru, pe străzile Chișinăului, alături de un ucrainean (Video)

 

Distribuie articolul: