Deseori blugii tăi preferați se rod într-un anumit loc, astfel încât nu-i mai poți purta. În așa caz, ai șansa să le oferi o a doua viață blugilor tăi preferați prin cârpire.

Indiferent dacă ai găuri la blugi sau pur și simplu vrei să-i personalizezi, poți coase pe ei câteva „patches-uri” decorativi. Astfel, vei obține o pereche de blugi care se numesc „blugi cu patches” (blugi cu plasturi) și au devenit un trend în ultimul sezon.

Denimul este o stofă destul de practică, de aceea hainele din denim se poartă mai mult timp. Dacă ai reușit să te îndrăgostești de o pereche de pantaloni care, totuși s-au uzat, atunci plasturele decorativ va fi  o soluție potrivită ca să le prelungești viața.

Înainte de a repara blugii, e nevoie să te decizi cum vei purta pe viitor acești pantaloni și în ce stil. Dacă blugii tăi și-au păstrat forma, însă o mică găurică, îi poți decora cu „patches-uri” simple, potrivite pentru stilul casual.

Însă, dacă vrei să-ți transformi blugii în stil western american, poți experimenta cu „putches-uri” colorați sau cu ilustrații cu personaje din desene animate.

_j5ClXorzY8

2014-new-Korean-fashion-wave-point-printing-demin-pants-simple-handsome-BF-wind-ripped-jeans-font

2014-summer-new-korean-women-cartoon-mickey-font-b-mouse-b-font-skinny-jeans-woman-capris

blue-jeans_400

IVZU4cTT4eY

m5ZfbUgIWTU

mWsxkkwEUu0

p4FI-DdTabw

shP8uYQld2s

sOiSv6_WSb8

zWgVenmosB4

 

Foto: Vk.com