Majoritatea persoanelor au preferințe atunci când vine vorba de alegerea metalelor prețioase strălucitoare. Fie o facem în funcție de culoare, fie pentru că pielea noastră suportă mai bine un metal decât altul, aurul și argintul ne reprezintă personalitatea și la nivel psihologic. 

ARGINTUL

Oamenii care pledează pentru argint, în mod tradițional, sunt unii dintre cei mai creativi. Ei se afirmă cel mai bine în scris și pictură. Acestea sunt persoanele care iubesc schimbările, de fapt, ei își împrospătează perspectivele asupra vieții și o fac interesantă. Pentru a „explora” în această lume, aveți tendința de a vă baza pe intuiție și, datorită acestei resurse ascunse, puteți ieși chiar și din cele mai ambigue și complexe situații. Oamenii din jurul tău însă, de multe ori, consideră că unele lucruri sunt banale și prudente.

În viața obișnuită, sunteți persoane rezervate, dar dacă hotărăști să îmbraci ceva deosebit pentru o ocazie specială, ai  putea să strălucești în ochii tuturor celor aflați la eveniment. În astfel de momente, am putea spune că ești „la înălțime” și ai tendința de ai trata mai neglijent pe cei care nu sunt atât de eleganți sau perfecți.

Vă plac lucrurile moderne și futuriste și, probabil, aspirați la profesiile asociate cu designul.

Cuvinte care descriu personalitatea „de argint”: încrezător, creativ, flexibil, capricios, romantic, complex.

Dacă nu vă place argintul practic sunteți cu picioarele lipite de pământ. Sunteți timizi în ce privește schimbările și preferați să păstrați lucrurile așa cum sunt. Poate că ești un pic de modă veche.

Citește și: „Acum nu se mai poartă bijuteriile grele din aur sau argint!” Iulia Stașcu – îmblânzitoarea tehnicii frivolite

AURUL

Aveți abilități valoroase – aproape de voi oamenii se simt foarte iubiți și importanți. Înfruntați cu succes problemele de afaceri și financiare și vă puteți numi o persoană bogată, stabil. Această calitate are însă o latură negativă: în fața noastră apar mari cheltuieli. Ar trebui să învățați un pic să vă rețineți atunci când aveți banii în mână și să nu-i „aruncați” pe lucruri inutile. Sunteți sufletul campaniei, fan al petrecerilor zgomotoase, festivități grandioase, întâlniri de afaceri. Prin natura lor, oamenii care pledează pentru aur (vestimentație sau bijuterii) sunt de obicei lideri, însă aceasta nu-i oprește să aibă așteptări și mai mari. Când vine vorba de lucru, mușcați mai mult decât puteți amesteca. Învățați să stabiliți obiective realiste, astfel încât să nu vă supraîncărcați și să nu vă supraobosiți fizic și/sau emoțional. Personalitățile „de aur” sunt cele mai potrivite pentru a lucra în domeniul PR, al vânzărilor (în special, domeniul imobiliar) sau în industria modei.

Cuvintele care descriu persoanele care iubesc aurul: sinceri, carismatici, îngâmfați, onești, pozitivi, materialiști, încrezători în sine și de încredere.

Dacă nu vă place aurul, lucrurile materiale sau succesul financiar nu sunt în partea de sus a listei de priorități. Priviți aurul ca ceva prea ostentativ și preferați să-l combinați cu alte metale sau flori.

 

Distribuie articolul: