Doar pentru revista online PentruEA Natalia Rău, a studiat hărțile natale al celor doi candidați francezi și a dat verdictul astrelor.  În preajma celui de-al doilea scrutin al alegerilor prezidențiale din Franța, ce vor avea loc duminica aceasta, tinara stabilita de mai bine de 10 ani în Strasbourg şi pasionată de astrologie politică, crede că stelele il vor alege pe Sarkozy cîştigător.

Natalia Rău, lucreaza de un deceniu in Consiliul Europei în Strasbourg, totuşi pasiunea ei pentru astologie politica a facut-o să ne spună şi nouă cine va fi cîştigătorul cursei pentru prezidenţialele din Franţa. Ea consideră că favorizat de astre este Nicolas Sarkozy, asta deși victoria lui va fi la limită, câștigând la o diferență de aproximativ 1%.
Pentru oponentul lui Sarkozy, François Hollande stelele sunt amplasate bine, dar îi pot juca festa.

François Hollande este reprezentat de Scorpion și planeta Marte. Soarele, semnificatorul carierei și a funcției de lider de stat este în trigon exact, cu Marte, ceea ce ar semnifica o victorie sigură.
Poziția favorabilă a astrelor este confirmată și de aspectul favorabil între Soare și Neptun, acesta din urma fiind reprezentatul competiției electorale pentru Hollande și electoratul său.
Coincideță sau ba, planeta Neptun reprezintă socialismul, stînga politică. Ceea ce intrigă este faptul că toți semnificatorii lui Hollande sunt în aspecte pozitive, trigon și sextil, dar ele toate sunt separate, indicând victoria din primul tur. Lucru care nu s-a adeverit.

Actualul președinte, Nicolas Sarkozy este reprezentat de cea mai blândă și norocoasă planetă – Venus. Planeta Venus descrie o persoană cooperantă, care dorește să instaureze armonie în toate domeniile de viață și în anturaj.
Totuși, Venus-ul lui Sarkozy este dirijat de Mercur, care reprezintă inteligența care captivează și cucerește electoratul prin limbaj și argumente. Un intelect care străpunge, „zburdă” dinamic de la un subiect la altul și revine cu argumente tăioase transgresând tradiția limbajului politic (conjunct cu Uranus).

Semnificatorul tradiţional al electoratului este Luna. Este posibil, ca în ultimul moment, electoratul nedecis, cel care migrează de la un partid la altul să se orientieze anume spre Sarkozy. Natalia Rău consideră că anume migrația electoratului indecis îi va aduce victoria lui Sarkozy. Deși, toate sondajele îl dau favorit pe Hollande, tema astrală îl favorizează pe Sarkozy.

Distribuie articolul: