Aproximativ 80% dintre femei din întreaga lume își aleg greșit lenjeria intimă, după mărime. Cel puțin asta spun datele statistice realizate de una dintre cele mai mari companii de producere a lenjeriei. 

Iată 10 argumente care te vor convinge că alegi greșit lenjeria intimă.

1

1. Bretelele la vedere 

Bretelele din silicon nu mai sunt o alternativă dacă ai o ținută cu umerii dezgoliți. Cel mai potrivit ar fi să alegi o pereche de sutiene fără bretele sau sutiene cu bretele mobile, astfel le vei putea ascunde ușor sub haine.

2

2. Lenjerie dantelată din stofă sintetică

Ține minte odată pentru totdeauna. Chiloții pe care îi porți zi de zi ar trebui să fie 80% din bumbac, iar restul 20% din elastan, pentru ca să nu-și piardă din formă. Lasă mai bine lenjeria din sintetică pentru zilele de ocazie.

3. Sutienul pe care îl poți purta cu o rochie cu spatele dezgolit

Dacă ai o rochie cu spatele dezgolit, sutienul cu bande din silicon nu reprezintă o soluție. Siliconul arată la fel de urât ca și sutienul din stofă.

4. Atenție la hainele de culoare albă 

Încă o „crimă” vestimentară printre femei este alegerea lenjeriei de culoare închisă sub haine albe și transparente. Dacă ai o bluză de culoare albă și transparentă, alege să porți sutien de culoarea pielii. E valabilă această regulă și pentru chiloți.

5. Regula hainelor transparente 

Dacă totuși vrei să-și scoți în evidență lenjeria intimă, într-o haină transparentă, atunci alege un sutien partea superioară mai lungă și fără bretele. (Poți îmbrăca un top)

4

6. Atenție repetată la calitatea lenjeriei

Dacă lenjeria intimă este confecționată 100% din bumbac, atunci nu va exista mult în garderoba ta. Dacă îți pasă de sănătatea ta și vrei să faci economii atunci fii atentă ca detaliile din lenjeria ta intimă să conțină lycra, cel mult 20%.

7

7. Poartă sutien chiar și acasă

Nu-i așa că obișnuiești să te dezgolești acasă?  De fapt, în acele clipe sânii tăi se lasă și nu mai revin la forma de altădată. Astfel că e nevoie să porți măcar un top în timp ce stai acasă. 

8. Mărimea sutienului

Una dintre cele mai de bază greșeli ale femeilor este alegerea mărimii sutienului. Atunci când alegi sutienul din magazin, fii atentă nu doar la mărimea cupelor, ci și la lungimea bretelelor. Dacă ați tras prea jos la spate bretelele, la fel cum în imagine, atunci ați ales greșit sutienul.

9

9. Nu purtați tanga în fiecare zi

Majoritatea femeilor poartă chiloții tanga în fiecare zi. De fapt, lenjeria a fost creată pentru a nu oferi un aspect inestetic unor ținute vestimentare.

Adevărul e că majoritatea chiloților tanga sunt creați din stofă sintetică, astfel că nu absoarbe transpirația și nu permite pielii să respire. Astfel bacteriile au cele mai potrivite condiții de înmulțire.

10. Cea mai răspândită „crimă”

Cusăturile de la unele lenjerii se prevăd prin haine și asta arată extrem de dezgustător. Acum există o varietate de lenjerie intimă care practic este invizibilă chiar și sub cele mai subțiri stofe.

11

Distribuie articolul: