Costi Burlacu și Corina Țepeș au organizat ieri nu doar botezul micuței Ioana Burlacu. Micuța a avut parte aseară de o cumetrie frumoasă, la care au participat multe nume din showbizul autohton!

Mezina de 7 luni a interpreților Costi Burlacu și Corina Țepeș a primit Taina Sfântului Botez

Rude, prieteni, cumetri și colegi de scenă, alături de copiii lor, au mers aseară la cumetria organizată de Costi și Corina. Fericiții părinți. alături de fetițele lor, au purtat haine cu adevărat de sărbătoare! Și dacă mămica, împreună cu Smaranda și Ioana au îmbrăcat rochițe identice, croite cu măiestrie de Jana Berezovschi, Costi Burlacu a ales un costum care rezona perfect cu griul rochiilor.

Invitații au fost rugați să vină alături de copii, pentru care Smaranda – fetița mai mare a familiei Țepeș-Burlacu, a pregătit un program special. Surioara mai mare a Ioanei a avut grijă să-i distreze pe cei mici și de-abia aștepta să-și manifeste responsabilitatea.

img_3746

Cumetria Ioanei a început cu binecuvântarea Surorilor Osoianu, iar primul cântec al serii, dedicat Ioanei, a fost interpretat de înșiși părinții.

Printre nașele de botez ale micuței s-au numărat interpretele Adriana Ochișanu, Mariana Șura, Mariana Mihăilă, Lenuța Gheorghiță și Cristina Scarlat. Naș de botez a fost și medicul care a asistat venirea pe lume a fetiței –  cunoscutul medic ginecolog Vadim Scarlat.

Și dacă moderatorul petrecerii a fost Iurie Nistorică, de programul artistic a fost responsabilă cântăreața Cristina Pintilie.

img_3888

Să-ți fie de bine cu ocazia cumetriei, Ioana!

img_3898

Foto: Iacovlev Dima Photographer