Aniversarea în Pijamale a fost un succes datorită femeilor care au scăpat de griji, complexe și inhibiții, și-au dedicat o seară de relaxare și au dat curs provocării lansate de EA.md. Seara a fost una reușită și plină de surprize datorită partenerilor petrecerii care ai venit cu multe daruri, iar Nadina, fetița pentru care am adunat fonduri, a mai pus în pușculița pentru operația pe cord încă 11 mii de lei.

Evenimentul și-a propus să nu fie o simplă petrecere aniversară. Invitatele s-au descătușat în concursuri, s-au distrat cântând karaoke și au avut parte de multe surprize frumoase.

Pentru cauza socială – operația pe cord de care are nevoie Nadina Turturică, în cadrul tombolei, licitațiilor, dar și din donații directe s-au adunat peste 11 mii de lei – bani care i-au fost înmânați doamnei Ioana Turturică, mama fetiței, prezentă și ea la eveniment.

Petrecerea in pijamale-294

Petrecerea in pijamale-110

Invitatele au ales să poarte pijamale dintre cele mai diferite: de la seturi din două piese foarte comode, călduțe și până la rochițe elegante și sexy – numai bune de etalat pe un podium improvizat. Vinul bun și gustările rafinate au dat startul, iar deliciul dulce a făcut furori, către finalul evenimentului.

Vă mulțumim din suflet fiecărei participante pentru prezența voastră, pentru bucuria și atmosfera creată, artiștilor pentru că ne-au bucurat cu piese minunate, partenerilor petrecerii și desigur celor fără de care nu era posibil acest decor de întâmpinare minunat: Special for You – Agenție de decor și organizare de evenimente și 3D Polistiren.

Foto: Dima Iacovlev

disclaimer aniversarea in pijamale