Nu tare demult, Moldtelecom ne ademenea cu tot felul de cartele telefonice performante. Erau disponibile Cartelele cu CIP care permiteau efectuarea apelurilor locale, interurbane, internaţionale şi spre reţelele mobile de la toate telefoanele publice din reţeaua Moldtelecom. Cartelele cu CIP erau emise în 6 variante nominale a câte 25, 50, 75, 100, 200 şi 500 de impulsuri. Nominalul cartelei reprezenta cantitatea iniţială a impulsurilor.

În 2013,  operatorul național de telecomunicații sista posibilitatea achitării serviciilor prin intermediul cartelelor tête-à-tête, oferind serviciul reâncărcare cont, direct de pe site-ul moldtelecom.md. Utilizarea cartelelor tête-à-tête era posibilă de la telefoanele fixe şi publice Moldtelecom din întreaga republică.

page

Mai țineți minte vremurile când cartelele ne erau vândute de femeile care stăteau frumușel pe scăunel lângă telefoanele publice? Astăzi, fotograful Vladislav Culiomza ne demonstrează că nu mai e nevoie de telefoane publice, cel puțin în Chișinău.

Distribuie articolul: