S-a tot trâmbițat în presă despre candidaturile viitorului sezon Românii au Talent. Astăzi, Andra a făcut publică prima poză oficială cu masa show-lui, la cre stau deja cei patru jurați: binecunoscuta interpretă, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis.

Cei patru jurați trebuie să aleagă cel mai talentat român, care va primi marele premiu de 120.000 de euro. preselecțiile pentru viitorul sezon au început de la Cluj. Prezentatorii au rămas aceeași, Smiley și Pavel Bartos, care îi încurajează pe cei care au talent să vina la preselecții, pentru că apariția pe scenă le poate schimbă viața.

Pe noul juriu nu îl așteaptă o muncă ușoară, judecând după numărul mare de români talentați care au venit la Cluj. Mihaela Rădulescu și actorul Bebe Cotimanis spun că sunt încântați de noile posturi în care au fost puși, însă ne dezvăluie că nu este chiar atât de simplu. Cer sfaturi de la Andra și de la Andi Moisescu, scrie pagina oficială a concursului.

AndraRaduleasca

„E o treabă interesantă și mă așteptăm să fie emoții, bucurie, uneori dispreț și dezgust. De cele mai multe ori însă, sentimentul e de emoție”, a spus Mihaela Rădulescu.

Andra și Andi Moisescu spun că a cincea ediție va fi una captivanta, mai ales că de acum, cu noii colegi, regulile jocului s-au schimbat puțin.

„E și mai dificil și mai frumos , în același timp, sunt patru păreri și apăr momente în care suntem doi la doi și atunci începe un război al da-ului cu nu în care cineva trebuie cumva convins să să-și schimbe decizia”, a spus Andi Moisescu.