Numele acestei fotografe este tot mai cunoscut peste hotarele Republicii Moldova și asta - grație talentului de a imortaliza siluete nud. Vorbim despre nimeni alta decât Alexandra Ghemu alias Alex Litt. Tânăra s-a învrednicit cu un nou loc de frunte la un concurs global de fotografie.

Măiestria Alexandrei a fost premiată în cadrul celei de-a X-a ediții a concursului International Color Awards. Pe 4 martie a avut loc un LIVE show al concursului global de fotografie.

magicimage

Alex Litt s-a învrednicit cu locul 3 (Honor of Distinction) în categoria Nud a acestui concurs grație unei fotografii nud, surprinse în vara anului  2016.

Alexandra a fost unicul fotograf din Republica Moldova, înscris în această competiție. Lista întreagă a concurenților poate fi văzută AICI.

cats

De curând, Alex Litt a fost premiată și în cadrul unui concurs internațional de fotografie intitulat „Black & White Spider Awards”, acolo unde a prezentat juraților tot o imagine pentru categoria „Nude”:

O tânără din Moldova, premiată în cadrul unui concurs internațional de fotografie, la categoria Nude! Vezi cât de talentată este

Foto: Photo Bottle by Alex Litt

Distribuie articolul: