Zilele trecute a avut loc summit-ul țărilor din "grupul celor 7”, în orașul bavarez Kruen. Între timp, Cancelarul German, Angela Merkel, a fost surprinsă într- o ipostază, amuzantă și care a stârnit o avalanșă de glume și meme-uri pe baza acestei poze.

După amiaza trecută, G7 s-au întîlnit cu scopul de a discuta și a se pregăti de conferința de la Paris, la care 200 de țări vor stabili anumite acțiuni pentru a opri încălzirea globală. În timpul unei discuții mai prietenești cu Barack Obama, Angela Merkel a fost fotografiată într-o poziție care a stîrnit amuzament.

Foto: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3116506/The-Sound-Munich-meets-Forrest-Gump-Photograph-Angela-Merkel-speaking-Barack-Obama-stunning-Alpine-backdrop-goes-viral-inspires-dozens-hilarious-memes.html

Poza originală o reprezintă pe Angela Merkel discutând foarte expresiv cu Barack Obama pe fundalul unui peisaj Alpin impunător. Internauții, însă, au decis să extindă ideea și au apelat la diverse trucuri digitale pentru a monta poza și ai face pe cei doi să pară că fac o baie, pe care este lipită logo-ul Președintelui American, iar George Bush îi masează spatele Cancelarului German.

merkel

O altă poză creativă expusă este cea, în care cei doi sunt personaje din serialul “Game of Thrones”. În aceeași manieră, cele două personalități, apar în altă ipostază, în care Angel Merkel încearcă sa-l curpindă pe președintele american.

om

                                                                                                 Iarna e aici!

obama

                                                                                                 Curpinde-o pe mami.

Distribuie articolul: