Sunt frumoși, sunt celebri, le admirăm creația la televizor și la diverse concerte, dar asta nu le împiedică pe vedete să se îndrăgostească și să-și întemeieze o familie. Toți îi cunosc pe interpreții autohtoni, însă puțin știu cine sunt jumătățile din spatele lor, cine sunt cei care le oferă dragoste, clipe frumoase, susținere sau critică. Și mai ales - cum i-au întâlnit!

Sunt frumoși, sunt celebri, le admirăm creația la televizor și la diverse concerte, dar asta nu le împiedică pe vedete să se îndrăgostească și să-și întemeieze o familie. Toți îi cunosc pe interpreții autohtoni, însă puțin știu cine sunt jumătățile din spatele lor, cine sunt cei care le oferă dragoste, clipe frumoase, susținere sau critică. Și mai ales – cum i-au întâlnit!

Cristina Scarlat l-a cunoscut pe soțul ei Sergiu, încă de când era adolescentă. S-au căsătorit în 2000, ambii au în comun pasiunea pentru muzică și dragostea pentru cei doi copii, Ionuț și Sofia.

Pasha Parfeni a cunoscut-o pe Iuliana Scutaru în 2009. Cei doi formează o echipă atît pe plan personal, cît și profesional. Una dintre cele mai mari realizări comune pe plan profesional a celor doi este piesa „O mie”, versurile căreia au fost scrise de Iuliana, iar muzica-i aparţine lui Pasha Parfeni. Cântată de Aliona Moon, piesa s-a bucurat de un succes incontestabil la Eurovision Song Contest 2013. „Iubita mea are tot ce-şi poate dori un bărbat, plus că e frumoasă, inteligentă și gătește delicios!” a declarat artistul într-un interviu.

Adrian Ursu și modelul Irina Negară s-au cunoscut la un restaurant, apoi interpretul i-a propus să fie protagonistă în videoclipul pentru piesa ,,Înc-o iarnă fără tine”. În 2013 s-au căsătorit, iar astăzi au împreună o fiică pe nume Andreea-Maria. Interpretul a mai fost căsătorit în 2009 cu consilierul său de imagine, Doina Cernavca, cu care a divorțat în 2010.

Natalia Barbu s-a căsătorit în vara anului 2011 cu omul de afacere, Toni Sota, cu care are un copil de 4 ani. Căsătoria celor doi a făcut vâlvă la vremea respectivă, și asta pentru că a avut loc la puțin timp după despărțirea omului de afacere de logodnica lui, fotomodelul Adela Chirică.

Natalia Barbu și Toni Sota

Natalia Barbu și Toni Sota

Interpreta Nelly Ciobanu s-a căsătorit cu un binecunoscut avocat de la noi, Iurie Mărgineanu, care mai este și doctor și conferențiar universitar. Chiar dacă relația celor doi nu este foarte mediatizată, interpreta declara într-un interviu: “Am auzit atâtea celebrități vorbind despre mariajul perfect, după care își anunțau divorțul, încât tot ce-mi doresc eu este să-i mulțumesc Domnului pentru ceea ce am. Într-o căsnicie sau într-un cuplu există el și ea. Ambele părți sunt responsabile de armonia și fericirea relației”. Cuplul au împreună o fiică, Mirela.

Povestea de dragoste dintre Alexandru și Olga Manciu a început atunci când interpretul a fost invitat de mama Olgăi să cânte la majoratul acesteia. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în anul următor au devenit părinți a doi băieți gemeni, Matei și Damian.

Olga și Alexandru Manciu

Olga și Alexandru Manciu

Karizma, pe numele său real Olga Fesenco, s-a căsătorit în 2010 cu Alexandru Grosu, fiul unui om de afaceri, iar după 2 ani aceștia s-au despărțit. Din 2013 solista formează un cuplu cu funcționarul public Valentin Coptileț, căruia îi va dărui în această primăvară o fetiță. Într-un interviu artista declara despre iubitul ei: ,,M-a cucerit prin faptul că mi-a răbdat toate capriciile”.

Karizma și iubitul

Karizma și iubitul

Soțul Aurei, Veaceslav Ceban a făcut școală muzicală, dar activează în Ministerul Afacerilor Interne. „Este un bărbat spiritual, cu un dezvoltat simţ al umorului şi cu mare talent actoricesc”, afirma artista într-un interviu. Cuplul are două fete gemene, Lory și Betty.

Aliona Moon l-a cunoscut pe iubitul ei, Vova Fedorenco, atunci cînd acesta împărțea aceeași gazdă cu Pasha Parfeni. S-au îndrăgostit prin cîntec atunci când, într-un cerc de prieteni, Vova cânta la chitară, iar Aliona era interpreta. Iubitul artistei este chitarist și are o trupă.

Aliona Moon și Vova Fedorenco

Aliona Moon și Vova Fedorenco

Sursa foto: facebook.com; vipmagazin.md, protv.md

Angelina Mașcauțan