Conor McGregor este în mijlocul unui nou scandal. Irlandezul este acuzat de o femeie pe nume Terri Murray că a lasat-o gravidă, după ce au făcut sex în 2017. Aceasta a povestit ce i-a făcut Conor în urmă cu aproape 2 ani.

McGregor e acuzat că a lăsat-o însărcinată pe femeie și acum nu își recunoaște copilul. Aceasta spune că cei doi s-au întâlnit în 2017, la o petrecere, iar Conor a invitat-o la el în cameră „să își facă o poză”.

 

Femeie povestește ce a urmat: „Am mers la el în cameră, apoi în toaletă, unde m-a luat în brațe și am făcut niște poze. Mi-a spus că mai bine facem un filmuleț, după care a început să mă sărute. L-am întrebat dacă are iubita dar mi-a spus că are o relație care nu prea merge. Apoi am început să îl sărut și eu și așa am ajuns să ne petrecem noaptea împreună. I-am spus că nu iau anticoncepționale dar el mi-a spus că nu este nicio problema. Apoi, când l-am sunat să îi spun că sunt gravidă, a zis că nu vrea să mai audă despre mine”, a spus aceasta.

Acuzațiile femeii sunt interpretabile, având în vedere că aceasta spune la începutul interviului acordat pentru presa din Anglia că nu vrea bani, dar termină prin a-i cere lui Conor să plătească pentru copilul său.

Luptătorul și partenera sa, Dee Devlin, formează un cuplu de aproape 10 ani și au împreună doi copii.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: „Ea era lângă mine atunci, când eram un nimeni”. Povestea de dragoste dintre Conor McGregor și iubita lui impresionează o lume întreagă!

Distribuie articolul: