Miss Demnitate – așa este numită peste Prut basarabeanca Lilia Mândru, care s-a încăpățânat să spună sorții că ea este mai puternică. Modelul DARE Social Fashion Show, care a ajuns și pe coperta unei reviste pentru femei din România, este acum imaginea unei campanii sociale, lansate de Andreea Marin – „Alege Demnitatea”!

Lilia Mândru„Pentru mine e pur și simplu o poveste, dorită și așteptată de atâta timp. Mulțumesc Andreea Marin! Aleg Demnitatea și Prețuiesc Viața din tot sufletul!!!”, declară pe o rețea de socializare Modelul DARE, Lilia Mândru.

„Spotul proiectului „Alege demnitatea” al Fundației mele, Prețuiește Viața, este gata și are la baza povestea adevarata a fetei minunate pe care am descoperit-o de curând, Lilia Mândru. Dacă vrei să știi mai multe despre felul în care poți intra în proiectul nostru gratuit, intră pe www.alegedemnitatea.ro!”, a scris Andreea Marin.

Andreea si Lilia

„M-am născut într-o familie care mi-a dăruit dragostea necondiționat. L-am pierdut pe tata când aveam doi ani, dar mama m-a învățat să nu mî mulțumesc cu puținul în viață. Am absolvit facultatea de psihologie, acum urmez un master în jurnalism. Vreau să ajut oamenii, pe cei cu dizabilități, femeile care trec prin violeță domestică. Totul e posibil, dacă faci alegerile potrivite. Eu am ales să trăiesc cu demnitate alături de prietenul meu de-o viață (bipodul care o ajută să se deplaseze)”, spune Lilia în spotul Campaniei „Alege demnitatea”.

Campania „Alege Demnitatea” este parte din Proiectul „€œServicii integrate de sprijin pentru victimele violenței în familie și persoanelor cu dizabilitati”, ce propune o serie de activități adresate dezvoltării capitalului uman (activități de formare), vizează facilitarea participării pe piață muncii a persoanelor vulnerabile și adresează o serie de măsuri celorlalți actori din cadrul comunităților (angajatori, autorități locale) pentru a spori flexibilitatea pieței muncii și a promova incluziunea. Acesta va fi desfășurat de echipa Andreei Marin din cadrul Fundației „Prețuiește Viața”, pe parcursul unui an și jumătate.