Proiectul caritabil „Povestea de iarnă” a bucurat ochii publicului cu două concerte la Palatul Național. În data de 25 și 26 decembrie, Lupii lui Calancea, Surorile Osoianu și Guz au încins atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu un repertoriu inedit de colinde și piese din moși strămoși, dar toate interpretate într-un stil modern.

Am avut parte de două zile pline de aplauze, de lacrimi de fericire și o sală întreagă de public însetat de muzică bună.

În perioada 30 decembrie 2022 – 11 ianuarie 2023, Lupii lui Calancea se vor avânta în Drumeții, vizitând mai multe localități din țară și răspândind POVESTEA DE IARNĂ prin muzică și daruri.

Lupii lui Calancea, Surorile Osoianu, Guz și Media Show Grup, alături de Art Garage, Line Production și MS-Prod, aducem sincere mulțumiri publicului, echipei Palatului Național, și desigur partenerilor noștri: Primăria Municipiului Chișinău, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului, OTP Bank, Brodețchi, Cărturești, Aqua Uniqa, Tedi, JurnalTV.md, HIT FM, Unimedia, Shok.md, Diez.md, Unica.md, Ea.md, NewsMaker.md, ZUGO, Ziarul de Gardă, realitatea.md, Agora.md.

Vă invităm să urmăriți detalii despre Drumețiile care vor avea loc, pe paginile de socializare ORIGINI și Lupii lui Calancea.

 

Distribuie articolul: