Pentru al doilea an consecutiv Campania Caritabilă POVESTEA DE IARNĂ readuce spiritul sărbătorilor acolo unde este nevoie de mai multă speranță, atenție și magie – case de copii, centre de plasament, aziluri pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități, precum și școli muzicale, școli de arte.

Lupii lui Calancea, alături de Surorile Osoianu și Guz, au deschis lădița fermecată a neamului și au încălzit sufletul moldovenilor de pretutindeni într-un concert spectaculos de lansare a Proiectului pe 25 și 26 decembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”. 

O parte din banii colectați în urma vânzării biletelor a fost donată în scop caritabil. 

În perioada 28 decembrie 2021 – 12 ianuarie 2022, Lupii lui Calancea vor porni în Drumeții, vor vizita mai multe localități din țară și vor răspândi POVESTEA DE IARNĂ printr-un show inedit, muzică și daruri.

Proiectul caritabil POVESTEA DE IARNĂ va culmina cu un concert grandios de totalizare în 14 ianuarie 2022. 

Fă o faptă bună de Crăciun și contribuie și tu la îndeplinirea dorințelor! Organizatorii au lansat o platformă online pentru donații, care vor fi folosite pentru procurarea darurilor 

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook „Live for Life”.

Organizatorii Proiectului: Media Show Grup, Alex Calancea

Proiect caritabil sub egida #LiveforLife

Cu susținerea Guvernului Republicii Moldova și Ministerului Culturii a Republicii Moldova. 

În Parteneriat cu Palatul Național „Nicolae Sulac”

Partener General Media: TV8

Partener Radio: HIT FM

Parteneri Media: Moldova 1; privesc.eu; realitatea.md; rlivetv; rlive.md; bani.md; locals.md; diez.md; afisha.md; unimedia.info; zdg.md; noi.md; ea.md; unica.md; moldovenii.md; 

Parteneri Daruri: Tymbark; Tedi; Brutăria cu tradiții Brodețchi; Oriflame.