Privește dincolo de aparențe. Sparge stereotipurile. Îndrăznește! Acesta este motto-ul primului eveniment caritabil de modă din Republica Moldova, dedicat femeilor cu deficiențe locomotorii și boli incurabile – DARE Social Fashion Show. Evenimentul a adus un amalgam de emoții pe scenă și multe aplauze din partea publicului.

Eroii show-ului au fost cele 18 modele cu nevoi speciale și 19 tineri designeri autohtoni, care au avut grijă ca ele să fie în centrul atenției în această seară. Defilarea tinerelor modele a fost împărțită în trei categorii: port național, ținuta casual și rochii de seară.

“În primul rând consider că evenimentul de astăzi este unul într-adevăr deosebit și inedit pentru Republica Moldova. Este pentru prima dată când se organizează un asemenea eveniment și are ca scop să demonstreze că femeile cu dizabilități sunt puternice, pot fi lidere, sunt frumoase, și ele sunt membri cu drepturi depline în societate. Am lucrat foarte liber, nu am simțit presiuni, nu am simțit anumite emoții negative, a fost totul foarte bine și a fost într-adevăr foarte bine organizat”, a declarant Elena Rățoi, participantă la show.

DARE

Seara s-a încheiat cu o mulțime de aplauze din partea spectatorilor și cadouri din partea sponsorilor, iar o parte din designeri au făcut cadou vestimentația în care fetele au defilat pe podium.

O galerie Foto de la evenimentul DARE Social Fashion Show puteți vedea AICI.

Distribuie articolul: