De mai bine de 8 ani compania Bismobil Kitchen aduce în casele oamenilor bucătării în stare să difuzeze nu doar mireasma bucatelor savuroase, dar și parfumul amintirilor de familie. În cadrul unui nou material marca Povestea Brandului” îți povestim despre făuritorii bucătăriilor perfecte – hai cu noi să descoperi Povestea Brandului Bismobil Kitchen. 

Declanșând călătoria înapoi în timp…

Mai exact în anul 2012, vom surprinde începuturile poveștii Bismobil Kitchen. Pe atunci o echipă de doar 4 oameni au lansat ceea ce cunoaștem azi drept compania care crează cele mai inspirate bucătării la comandă din Republica Moldova. Revenind în 2020, la doar 8 ani distanță, surprindem cifre impresionante – peste 120 de angajați și peste 1500 de bucătării instalate!

În tot acest parcurs compania a fost călăuzită de un set de valori bine definite, despre care ne-a povestit fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran.

„Setul de valori despre care urmează să vă povestesc, sunt niște valori pe care le preia fiecare membru al companiei, care duce la o dezvoltare continuă a acesteia și are ca efect un produs care se imbunătățește neîntrerup. Acestea sunt în ordinea ce urmează:

1. Trăiesc în folosul companiei, a oamenilor din echipă. Această valoare ne permite să avem încredere
unul în celălalt, anume senzația că ești apreciat și ți se oferă încredere permite angajaților să livreze în
final un produs făcut din inimă.
2. Procedează corect, corectează când ceva nu merge bine.
3. Permanent învață, înteresează-te de ceva nou”, povestește Mihail Șaran.

Înaintăm, accelerat și sigur

„Înaintăm cu pași mici, dar siguri”, este una dintre zicătoarele timpurilor despre care cu siguranță ai mai auzit, totuși, ca să corespundem ritmurilor de dezvoltare Bismobil Kitchen ne vedem nevoiți să ne asumăm responsabilitatea de a crea o mică corectură – „Înaintăm, accelerat și sigur!” . Ca să înțelegi de ce tot spunem asta îți lăsăm niște cifre care te fac să înțelegi cum lucrurile de calitate sunt… molipsitoare. 😉

„Fiecare al doilea client al brandului este o persoană venită din recomandare, o rudă, prieten, coleg al unui client existent – acesta este cel mai de valoare indicator pentru companie că se află pe drumul cel corect”, mărturisește Mihail.

2016 – 73 bucătării produse
2017 – 139 unități
2018 – 342 unități
2019 – 520 de unități
2020 – deja peste 500 de unități produse.

Dansul succesului

Dar ce ar fi cifrele fără apărătorii săi destoinci..? Până și-n afaceri totul e un dans. Un dans al succesului în care cifrele cresc pentru că e inconfundabil, e cuceritor design-ul Bismobil, e prieten cu calitatea și pentru că generează plăcerea de a găti acasă!

„Designul inedit este lucrul pentru care clienții se îndrăgostesc de la prima vedere de bucătăriile Bismobil Kitchen, ca ulterior să aprecieze cât de gândite și funcționale sunt acestea, create din materiale de cea mai înaltă calitate, rezistente în timp, la nenumărate deschideri.”

„Un alt element cu care se poate lăuda compania este abordarea individuală – nimeni nu va avea aceeași bucătărie, noi o personalizăm la maxim, oferim soluții pentru toate situațiile nestandarde, colțuri ieșite, coloane, cazane, forme mai complicate ale spațiului. Creăm bucătării în care să gătești devine o plăcere.”

„Bismobil Kitchen a devenit garanția unei experiențe extraordinare de la primul contact, fiind unica companie din domeniu care oferă 100% rambursare a banilor dacă clientul nu este fericit cu produsul final.”

„Mai mult decât atât, bucătăriile Bismobil Kitchen sunt întotdeauna rezultatul unei colaborări strânse între designerul companiei și client. Clientul este cel care conduce în acest tandem, fiind ghidat de un expert. Clientul este cel care creează viitoarea bucătărie ca pe un Lego, adăugând și eliminând opțiuni de organizare, modelând elementele și prețul viitoarei bucătării”, mărturisește fondatorul companiei.

Și totuși, provocările…

Ne-ar plăcea să credem că o companie crește doar din succese, adevărul e că provocările educă cel mai bine și formează prezențe puternice pe piața de desfacere. Care ar fi cele mai însemnate greutăți pe care le-a întâmpinat Bismobil Kitchen de-a lungul anilor și cum le-a făcut față află în cele ce urmează.

„Cel mai dificil moment în gestionarea afacerii a fost și este crearea echipei și managementul acesteia. Oamenii sunt activul de bază al companiei, un activ în care investim continuu. Este totuși de menționat că atunci când ești  jucător pe distanță lungă, orice provocare este privită ca o mică neplăcere, într-un șir lung de lucruri pozitive. De aceea compania depășește problemele cu mult calm și răbdare, având mereu în minte un scop mai mare”, povestește Mihail Șaran.

Mihail Șaran, fondatorul Bismobil Kitchen

Principiul fericirii

O companie ce creează bucătării, prin sine înțeles, aduce fericire în casele oamenilor. Totuși, directorul companiei, Mihail Șaran, este acel lider de echipă care a înțeles că principiul fericirii poate deveni o misiune ambițioasă a companiei prin care își va vedea atât cumpărătorul, cât și angajatul satisfăcut, și spre care se orientează în toți acești ani de activitate.

„Doar niște angajați fericiți, cărora li se acordă încredere, pot crea din plăcere și cu pasiune bucătării extraordinar de frumoase, care își demonstrează calitatea în timp. Iar fericirea de pe chipul clienților când își văd bucătăria instalată nu se compară cu nici un alt stimul pentru a crea mobilierul marca Bismobil Kitchen”, spune el.

Și alte planuri

E atât de inspirant când afli că produsele made in Moldova se extind, devin cunoscute unei lumi întregi și întreg universul conspiră pentru realizarea marilor sale visuri. Bismobil Kitchen e deja prezentă pe piața din România, dar stai așa, planurile companiei nu se încheie aici!

„Drumul Bismobil Kitchen este unul lung și ambițios. Anul acesta compania a deschis primul showroom la Iași și unul la București în proces de deschidere, iar până la finele anului 2021 planificăm să deschidem încă 10 showroom-uri în mai multe orașe din România. Tindem spre a deveni o companie de talie internațională, cu showroom-uri în majoritatea capitalelor europene”, povestește Mihail Șaran.

„Avem setat un plan ambițios pentru următorii 30 de ani spre care tindem în fiecare zi.”

„Așa cum compania se dezvoltă cu avânt, a fost lansat și un proiect investițional, care oferă posibilitate persoanelor fizice să devină investitori și parteneri ai companiei, cu opțiuni foarte avantajoase și transparente de obținere a unui venit pasiv”, mărturisește el.

Echipa Bismobil Kitchen

„Multe rămân a fi spuse despre Bismobil Kitchen și despre ai săi 8 ani de activitate, dar experiența Bismobil se simte cel mai bine atunci când e trăită, iată de ce te invităm să vizitezi showroom-ul  Bismobil Kitchen, unde sunt prezentate peste 20 de proiecte de bucătării, de pe strada Pan Halippa nr. 18 și să profiți de oferta fierbinte a lunii octombrie – la comandarea unei bucătării, primiți o mașină de spălat vase „Teka”, în valoare de 10 000 lei – cadou!”, anunță reprezentanții companiei.

P