Se spune că nu există perfecțiune, însă, în viziunea fiecăruia, anumitre trăsături fizice sau de caracter înseamnă și o persoană ideală. Le-am întrebat pe câteva dintre artistele de la noi cum văd ele bărbatul perfect: fizic, dar și sufletește. Iată ce răspunsuri interesante am primit:

Alexandra Shine

„În primul rând nu cred în perfecțiune. Se referă și la barbati și la femei. Toți avem mai multe neajunsuri. Da, îmi place când sunt susținută și încurajată în tot ce fac, îmi place să primesc sfaturi și să fiu ajutată. Referitor la bărbați. Nu am un tipaj prestabilit, la mine întotdeauna a fost chimie, o atracție inexplicabilă. Nu pot să spun că îmi plac bărbații blonzi sau bruneți. Pentru mine asta nu contează, dar îmi place să aibă calități ca inteligența, să fie respectuos și atent, să aibă simțul umorului etc.”

Alexandra Shine

Mariana Mihailă

„Bărbatul perfect pentru mine este bărbatul fidel, iubitor și atent. Bărbatul care știe să alinte o femeie, să o facă să se simtă importantă, care o susține și chiar o critică atunci când e cazul, însă o face foarte gingaș. E frumos când știe să facă surprize plăcute, când știe să asculte și să înțeleagă sufletul femeiii dragi. Este important pentru mine ca bărbatul să fie punctual, responsabil și să simt că pot avea încredere totală în el. În același timp, consider că și femeia trebuie să ofere omului iubit dragoste și atenție, susținere și apreciere. Toate acestea sunt posibile doar dacă există dragoste adevărată, iar eu cred în iubire.”

Mariana Mihăilă

Katy Rain

„Bărbatul perfect este bărbatul înțelept, bărbatul altruist și sincer, alături de care te simți în siguranță.”

Katy Rain

Gloria Gorceag

„Bărbatul potrivit pentru mine trebuie să aibă simțul umorului, dacă mă face să râd gata, m-a cucerit. Nu-mi trebuie un bărbat cu cubulețe pe abdomen, în schimb, ar trebui să aibă creier. Am o slăbiciune la bărbații talentați pentru că mă inspiră, îmi dau un imbold să creez mai multe și nu m-aș plictisi astfel niciodată. Vom avea mereu un subiect comun de discuție. Și mai trebuie să mă simt în siguranță alături de el”.

Gloria

Carolina Prepeliță

„Bărbatul ideal pentru mine este în primul rând onest, cumpătat, pozitiv, cu simțul umorului, atent, carizmatic… de care să nu mă plictisesc niciodată.”

Carolina Prepeliță

Augustina Șiman

„Barbatul perfect este cel care nu îţi strică somnul de dimineaţă, ci te urmăreşte răbdător aşteptând să te trezeşti… Cel care vrea cu adevărat să te înţeleagă şi să nu profite de slăbiciunile tale – cel care te apără de propriile tale slăbiciuni. Bărbatul perfect e cel pe care vrei să îl vezi după o zi nebună, e cel care te îmbrăţişează atât de călduros încât îţi dispar toate grijile. Bărbatul perfect e bărbatul sincer, e bărbatul protectiv – ştii, senzaţia aia când te simţi ca după un munte ? De parcă ştii că cineva o să aibă grijă de tine indiferent de ce s-ar întâmpla. Bărbatul perfect pentru mine e muntele în spatele căruia sufletul meu poate să înflorească, e cel care îmi protejează visurile.”

Augustina Șiman

Foto: Facebook

Tatiana Viju