Jeanșii sunt piesă vestimentară cea mai des întâlnită în garderoba unei femeie deoarece sunt foarte versatili și pot fi încadrați în tot felul de look-uri, fie sport, fie chiar și mai elegante. Poate îi porți zilnic, dar știi care sunt acele reguli simple pe care trebuie să le respecți când trebuie să îi cumperi. 

Nu urmă toate trendurile din fiecare sezon

Nu tot ce este la modă ți se potrivește. Trendurile apar și dispar foarte ușor, iar acesta este un motiv suficient de bun pentru a nu ține cont de ele când mergi la cumpărături pentru jeanși. O pereche de jeanși care îți complimentează talia și îți vin că turnați sunt oricând o alegere mult mai inspirată decât orice model la modă. Așadar, dacă ai câteva modele care îți vin perfect, încearcă să te concentrezi asupra lor.

Încercă stiluri noi

Este bine să alegi blugii potriviți stilului tău vestimentar. Cu toate acestea poți încerca un stil nou. Ai putea fi plăcut surprinsă de cât de potrivite sunt unele modele pentru ține. Un exemplu foarte bun sunt deja renumiții mom jeans. Câte dintre noi am încercat cu adevărat acest stil? În mod neașteptat, acești jeanși au o croiala care avantajează mai multe siluete.

Nu alege jeanșii doar pentru croiala

Alege blugii nu doar pentru cum arată, dar fii foarte atentă și la calitatea acestora. Jeanșii de calitate sunt cei care rezistă la mai multe purtări și spălăriAșadarcitește cu atenție eticheta jeansilor pe care vrei -i cumperi.

Nu cumpără blugii în care nu te simți confortabil

Indiferent ce modele de jeanși alegi, confortul este cel mai important. O pereche de jeanși trebuie să îți ofere mobilitate în orice moment. Fie că ești foarte activă, fie că stai foarte multe ore la birou, este esențial să te simți bine. Evita jeanșii mult prea strâmți, pentru că îți vor provoca disconfort.

Distribuie articolul: