Am rămas surprinși să aflăm că într-un material distribuit ieri de portalul Oggi.it, publicul italian era informat despre faptul că deputatul Alessandro Di Battista a fost surprins la Roma în ipostaze romantice, în compania unei tinere fete pe nume Ana, originară din Republica Moldova.

Deputatul italian are 37 de ani și face parte din lista partidului Movimento 5 Stelle și chiar dacă și-a ascuns mereu viața personală de ochii presei, paparazzii i-au luat urmele și mare le-a fost mirarea să surprindă alături de el o tânără și frumoasă blondă originară din Republica Moldova.

foto: oggi.it

foto: oggi.it

Alessandro Di Battista a petrecut o seară romantică în compania unei moldovence sexy” – așa este intitulată știrea despre deputat, semnat de portalul Oggi.it.

Paparazii declară că i-au urmărit o seară întreagă pe cei doi îndrăgostiți la un restaurant din Roma, iar cei doi ar fi dat dovadă de sensibilitate și zâmbete vizibile de la o poștă.

foto: oggi.it

foto: oggi.it

Portalul italian mai scrie că „alături de fata blondă și fermecătoare din Moldova, deputatul părea a fi mai tânăr” și că cei doi nu și-au făcut, până în prezent, nicio fotografie care să fie văzută de restul lumii.

Di Battista nu a vorbit niciodată despre viața lui amoroasă și acesta a fost motivul principal pentru care paparazzii au decis să afle „adevărul”. Paparazzii afirmă că cei doi îndrăgostiți și-ar fi șoptit vorbe dulci la ureche și ar fi stat o seară întreagă alături, după care tânăra ar fi fost petrecută acasă cu scuterul lui Alessandro.

foto: oggi.it

foto: oggi.it

Distribuie articolul: