Pompierii din Australia au decis că stingerea incendiilor nu este unicul bine pe care ei îl pot face. Aceștia au pozat în ipostaze foarte sexy, cu animale de companie în brațe, pentru o cauză caritabilă. Pozele însă sunt atât de fierbinți că pot aprinde un foc!

Calendarul Pompierilor australieni, 2018 este deja pregătit – motiv pentru care abia așteptăm să vină 2018. Începând cu anul 1993, Land Down Under ne-a adus în fiecare toamnă o recompensă foarte sexy cu mult sex-apeal, bicepși de oțel și puțină vestimentație. Acest calendar nu este o excepție, notează Boredpanda.

sexu 1

sexy 3

Calendarul are în el imagini cu pompierii sexy care au pozat cu animalele din grădina zoologică, pompierii calzi care țin în brațe cățeluși drăgălași și doar pompierii fierbinți, super sexy. Veniturile din vânzarea acestui calendar vor merge către Children’s Hospital Foundation, astfel încât fiecare deținător de calendar să poată contribui și să se poată bucura de dragul copiilor.

sexy 2

sexy 4

sexy 5

sexy 6

sexy 7

sexy 8

sexy 9

sexy 10

sexy 11

sexy 12

sexy 13

Precizăm că un asemenea calendar a fost creat și cu participarea pompierilor din Franța, dar și a rugbistelor de la Oxford. Rugbistele de la Universitatea Oxford au pozat nud pentru un calendar caritabil.

Mai multe informații: Australian Firefighters Calendar

Vezi și: Top 7 femei, de ajutor pompierilor, salvatorilor și sinistraților

Viața animalului e la fel de prețioasă ca viața omului. Salvatorul Dmitri Polșcin: „Am făcut și respirație artificială animalelor”