Aflată în trimestrul II de sarcină, actrița Blake Lively nu doar că arată senzațional. Vedeta de cinema nu a renunțat încă la job, preferând să apară în continuare pe platoul de filmări. După atâtea apariții publice „compromițătoare”, nu mai ascunde că este în așteptarea celui de-al doilea copil.

După splendidele apariții pe covoarele roșii de la Cannes, soția lui Ryan Reynolds nu-și mai ferește burtica de ochii lumii și nici de fanii din rețeaua Instagram, acolo unde este urmărită de peste 11 milioane de fani din diverse colțuri ale lumii.

Blake nu a comunicat încă sexul celui de-al doilea copil, însă fanii se dau cu presupusul că va fi tot fetiță. Judecățile se trag din pozele pe care vedeta le împărtășește în spațiul virtual și care îi trădează poftele culinare.

Spending my breaks on set of the @lorealmakeup commercial trying to pick the right makeup base for my doughnuts… I'm gonna be fiiiiiine 😳

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Așadar, nu-și poate refuza imensa poftă de gogoși americane, pe care a avut-o dintotdeauna, deserturile însoțind-o până și în pauzele de machiaj.

O altă poftă la care nu renunță este și cea de milkshake – o cunoscută băutură calorică din lapte și fructe. La acestea, se adaugă și desertul preferat al actriței – prăjitura shortcake.

Vedeta de cinema a adăugat câteva kilograme, fapt pentru care e și mai admirată de către fani:

…I clearly don't deserve this special treatment.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Most useless bodyguard ever.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Feathered active wear 😝😝😂 totally an average Tuesday.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: