Anatol Durbală și soția sa, Olesea Sveclă au fost protagoniștii unei ședințe foto deosebite, dedicată Lunii Dragostei, marca Ea.md. Cu această ocazie, actorii ne-au dezvăluit detalii despre viața lor de cuplu și ne-au povestit cât de frumos a evoluat relația pe care o au.


Anatol Durbală și Olesea Sveclă, un cuplu tânăr și neliniștit! Admiră-i într-o ședință foto deosebită, în rol de îndrăgostiți

Anatol și Olesea trăiesc unul pentru celălalt, își ascultă reciproc părerile și își oferă atenție și respect. Și chiar dacă au fost din cei care au încercat să le comenteze relația într-un mod sau altul, ei au știut cum să mențină armonia și echilibrul în familie. Iată ce au avut de comentat actorii cu referire la răutățile pe care le-au primit atunci când și-au făcut publică relația.

„Atunci când m-am căsătorit, nu mi-am propus să respect un anumit canon. Nu am avut nici măcar o imagine a femeii cu care vreau să fiu pentru tot restul vieții. Nu m-am gândit dacă vreau să aibă ochi verzi sau căprui, păr blond sau șaten, 20 sau 40 de ani. Lucrurile s-au întâmplat de la sine. Înțeleg oamenii pe care îi îngrijorează diferența de vârstă, mai ales la alții. Poate și au dreptate, dar nimeni nu știe ce se va întâmpla în viață. Poate vom mai face încă 18 copii, dar poate peste o lună vom divorța. Unicul lucru care mă miră este cât sunt de deștepți oamenii în viețile altora, dar când te uiți la ei, îți pui mâinile în cap. Eu zic așa, hai fiecare să-și vadă de propria viață, iar dacă anume diferența de vârstă e cea care contează cu adevărat într-o relație de succes și într-o familie frumoasă, atunci îi vom pune monument celui care a spus primul acest lucru. Dar, nu prea cred. Eu consider că dragostea în general, dar mai ales familia sunt niște manifestări ale vieții umane, care este și ciudat, și straniu, și de prost gust să fie conduse de zvonuri și vorbe goale, venite dintr-o parte. Pe noi deocamdată nu ne deranjează”, a spus Anatol Durbală.

„Eu, mai mult decât Anatol am trecut prin băile acestea fierbinți de fraze urâte și de replici că nu ar trebui să mă mărit cu el. Zeci de oameni mi-au aruncat de comentarii urâte. Eu vreau să spun doar că e mai ușor să te uiți în grădina altcuiva, decât să-ți rezolvi problemele din grădina ta. Îmi este indiferent, atât timp cât eu sunt fericită, noi suntem fericiți, cât am o fată extraordinară și trăim în celula noastră. Lumea nu are decât să spună ce vrea”, mărturisește Olesea Sveclă.

Foto: Dima Iacovlev Photography