Dacă vrei să fii o mireasă superbă, plină de feminitate şi să-ţi recucereşti proaspătul soţ, atunci pune-ţi sexualitatea în valoare şi dezgoleşte-ţi spatele. Tot mai multe mirese îşi fac apariţia în rochii cât mai senzuale, punând accentul pe talie, pe posteriorul mulat sau dezgolindu-şi umerii, pieptul, omoplaţii, şi mai nou, spatele. Condiţia prioritară în alegerea unei astfel de rochii constă în faptul că toate celelalte părţi ale corpului le vei ascunde sub stofa rochiei. Plus la toate, vei avea grijă din timp să nu laşi urme ale costumului de baie pe pielea ta bronzată, şi, ori vei purta un sutien bine ascuns, sau dacă eşti mai norocoasă de la natură vei refuza la această piesă vestimentară.

Raportând rochia de mireasă cu spatele gol la nunţile noastre moldoveneşti, ai şansa să îmbraci o astfel de rochie fie la căsătoria civilă, fie la şedinţa foto. Ori ca o alternativă şi mai bună, poate fi rochia perfectă pentru a doua zi de nuntă, când oaspeţii sunt chemaţi la o zeamă (evident în cazul în care petrecerea va fi organizată într-un local, şi nu în ograda casei părinţilor).

O combinaţie perfectă pentru ţinuta de mireasă poate fi dintr-o rochie modernă cu spatele gol şi un voal de mireasă până în pământ. Ori alegerea se poate opri asupra unui bolero cu decor floristic sau cristale la spate. Iar în cazul în care eşti nonconformistă, atunci lasă liber câteva şiraguri de perle ori mărgele la spate.

Foto: issuu.com şi Wedding Ispirasi

Distribuie articolul: