Te-ai gândit vreodată la călătoria vieții tale? Unde ai prefera să mergi? Ar fi un tur prin capitalele europene? O escapadă pe mal de ocean? Sau o aventură în Asia? Compania Avon a decis să îți îndeplinească visul de a merge în călătoria vieții tale. Alege produse parfumate pentru tine și pentru persoanele dragi din viața ta și obține șansa de a câștiga un voucher de călătorie în valoare de 68 mii lei.

Competiție cu arome preferate

Broșura curentă aduce pentru toate împătimitele de parfumuri și produse de corp parfumate o competiție inedită. În perioada 7 – 27 februarie la cumpărarea produselor Avon din categoria parfumuri: ape de toaletă, ape de parfum, loțiuni de corp, spray-uri parfumate, în valoare de 400 lei primești un talon cu care te poți înscrie în tragerea la sorți.

Nu știi ce parfum să alegi? Răsfoiește biblioteca noastră de arome și alege-ți una sau mai multe pe plac.

Dacă alegi oricare dintre cele 4 arome EVE sau chiar vedeta lunii – noua apă de parfum Eve Truth mai primești un talon adițional!

Ce arome poartă vacanța?

Ai făcut cumpărăturile, ai taloanele de participare? Înscrie-le pe pagina competiției în perioada 07.02.2019 – 06.03.2019. În urma tragerii la sorți, poți beneficia de premii generoase: 15 genți Chantel, numai bune de luat în vacanță; 25 seturi Encanto Irresistible; un set de 5 produse cu aceeași aromă: apă de toaletă, spray parfumat, ulei de baie, loțiune de corp, cremă de mâini șiiii… marele premiu: un voucher în valoare de 68 000 lei pentru a merge în călătoria visurilor tale.

Nu uita, o aromă, ca și o carte, te poate duce într-o lume neobișnuită. La Avon aromele te duc în vacanța visurilor tale. Completează biblioteca ta de arome și poți fi chiar tu norocoasa care va primi voucherul generos.

Vezi regulamentul pe site-ul Avon, întreabă detalii la cel Reprezentantul tău Avon sau scrie un mesaj pe pagina de Facebook Avon.

p