Probabil aţi observat deja că fiecare plantă, pe care o avem în locuinţă, posedă o energie anumită, care se păstrează în timp. În dependenţă de această energie, oamenii au observat că unele plante le aduc ghinion, iar altele, din contra – fericire şi bunăstare. Vă prezentăm nouă specii de plante decorative care, mai mult sau mai puţin, pot schimba pozitiv atmosfera din locuinţele voastre şi pot aduce, cu sine, energia păcii şi iubirii.

Spathiphyllum, sau “Crinul Păcii”

Se pare că este benefică apariţia acestei plante în locuinţa unei persoane care nu-şi poate găsi jumătatea sau în cuplurile în care îşi doresc copii, dar nu-i pot avea.

Violetele

Sunt considerate plantele iubirii eterne. Se spune că aceaste plante feresc locatarii caselor de certuri şi scandaluri.

Hibiscusul

Se spune că această plantă decorativă, cu inflorescenţe pufoase şi viu-colorate, îi poate aduce stăpânului o iubire pasională.

Hoya carnosa

Din spusele martorilor reali, această plantă, care se poate lăuda printr-o varietate mare de specii, aduce fericirea în casele oamenilor, mai ales dacă este lăsată în dormitor.

Mirtul sau Myrtus communis

Această plantă de apartament se dăruieşte tinerilor însurăţei, ca şi simbol al păcii, fericirii şi căsătoriei reuşite.

AichrysonWebb & Berthel sau “Copacul iubirii”

Este o sursă de bine, linişte şi fericire în casă.

Calathea

Se recomandă persoanelor care sunt în căutarea fericirii şi liniştii.

Oxalis

Este planta care ajută la întărirea legăturilor din familie, aducând şi iubire.

Anthurium, sau “Fericirea bărbătească”

Aduce cu sine energia forţei masculine, a fericirii şi a iubirii.

 Foto: www.randys-tropicalplants.com, researchonmedical.com, radioenigmaromania.ro, thesilliestgarden.blogspot.com, en.wikipedia.org, floradaserradaarrabida.blogspot.com, www.kvetyazahrada.sk, www.iseoverde.ro, blog.galeriakvetin.sk

Distribuie articolul: