Petrecerea în Pijamale marca Ea.md a fost organizată în parteneriat cu brandul Gloria, astfel că majoritatea invitatelor au purtat pijamale semnate de producătorul autohton.

Am fost la partenerii acestei petreceri și mi-am găsit pijama care o să o pot purta nu doar astăzi, dar și acasă. De aceea am ales anume această pijamă, sunt culorile care mă reprezintă pe mine”, spune Cornelia Ștefăneț, interpetă.

Gloria le-a oferit pijamale potrivite pentru personalitatea fiecărei femei, astfel că toate s-au simțit ca acasă, relaxate și binedispuse.

coperta pijama

Fetele au purtat pijamale din stofă naturală, de calitate și foarte comode, însă au avut parte și de o defilare a unei colecții de pijamale exclusive din satin și dantelă, în culori pastelate și foarte fine.

Am mers la Gloria și mi-am ales această pijama și mi se pare extraordinară, mai frumoasă decât cea pe care am luat-o prima oară. M-a mirat calitatea, care-i foarte bună și mi place foarte mult că am betiță aici (la talie) care îmi pune în evidență corpul”, declară Angela Stafii, psiholog.

Somnul plăcut depinde nu doar o pijama de calitate, dar și de ochelari pentru somn, produs lansat de Gloria în premieră cu ocazia Petrecerii în Pijamale și oferit în dar în cadrul unui concurs.

Gloria by Iradex Textil lucrează și crează zilnic noi modele pentru confortul și buna dispoziție a întregii familii. Le puteți găsi în magazinele:

 CC „Zorile”, et 2, spațiul „Din Inimă”;

CC „Gemenii”, et. 1, but. 218;

CC „Unic”, et 3, lângă spațiul de joacă.

Citește și Gloria a prezentat o colecție exclusivă de lenjerie în cadrul Petrecerii în Pijamale