Evenimentul Maicom Pijama Party Take Your Time, este o ocazie bună pentru a procura o pijama nouă. Maicom lansează primăvara aceasta câteva colecții noi de pijamale, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile.
Colecția Petrecere în Pijamale are 14 piese care pot fi combinate după plac. Tricourile roz sau albastre cu mâneca lungă sau scurtă, pot fi ușor asortate cu pantaloni în carouri roz sau albastre, cu manșeta sau fară, sau cu șorți scurți sau lungi. În colecție sunt incluse două rochii de casă cu mâneca scurtă și cu un print original.
Fiind confecționată din 100% bumbac, colecția este deosebită prin țesătura naturală din care sunt produse piesele vestimentare – roz pal, cu print, urși panda sau texte. Colecția este compusă din 3 seturi diferite pentru femei și 2 seturi pentru fetițe de la 3 anișori.
Și pentru că noi apreciem femeile nu doar de 8 martie, în perioada 1-15 martie Maicom anunță o reducere de 5% la cumpărături mai mari de 500 lei și de 7% la cumpărături mai mari de 1000 lei.

Maicom – hainele care te-aduc acasă!

P
Distribuie articolul: