La sigur, o vestimentație frumoasă și confortabilă pentru somn și casă este la fel de importantă ca acea de zi cu zi. Ea trebuie să fie comodă și stilată, astfel încât să vă asigure o odihnă plăcută. Să vedem care sunt recomandările brandurile locale în ce privește piesele vestimentare pe care trebuie să le alegem pentru somn.

Fire blândă

Nuanțe de roz pal, imprimeu floral și detalii drăguțe – o asemenea alegere se va potrivi perfect fetelor romantice. Va fi confortabilă în special vara, căci croiala acestui set poate păstra temperatura naturală a corpului, iar asortându-l cu un chip angelic, aveți garantată cheia succesului.

1

Pijamale Gloria

Farmecul feminității

O cămașă de noapte lejeră a rămas a fi și până în prezent cel mai feminim și elegant tip de vestimentație pentru somn. Din punct de vedere al funcționalității, nu este mai prejos decât pijamaua, iar varietatea de modele și culori permite să găsiți varianta ideală. Alegând o cămașă de noapte, este necesar să atrageți atenția asupra textilelor naturale sau cel puțin, să le alternați cu haine din materiale artificiale.

2

Pijamale Maicom

Retro romantism

Seturile în stil retro-romantic arată mereu stilat și accentuează silueta. Această alegere este potrivită femeilor ce au curbe feminine. Optând pentru un asemenea model, obțineți un obiect elegant și destul de practic, care va rămâne actual pentru un timp îndelungat.

3Pijamale Ravetti 

Zona de confort

Pentru o odihnă cu adevărat relaxantă, alegem o pijama comodă din materiale naturale. Pijamalele lungi, cu o croială clasică creează un confort deosebit în timpul somnului și se va potrivi celor cărora le este frig chiar și în nopțile de vară. Vă  recomandăm să alegeți  modele cu o croială confortabilă, care să nu vă stânjenească mișcările. Un beneficiu al pijamalei este faptul că e actuală în orice anotimp.

4

Pijamale Maicom

Standarte duble

Fashionistelor pragmatice le sugerăm să atragă atenția asupra seturilor alcătuite dintr-o cămașă de noapte și un halat lejer. Asemenea set este purtat deseori atât pentru somn, cât și pentru casă pe timp de zi. Seturile în culori constrastante alb și negru arată deosebit de elegant, iar elementele din dantelă vor dilua această gamă strictă.

5

Stânga –  Gloria; Dreapta – Maicom

Culori și decor

Nuanțele liniștite și motivul clasic rămân și până în prezent actuale în acest sezon. Cele pasionate de nuanțe vii vor îndrăgi vestimentația pentru casă în nuanțe intense sau cu un imprimeu activ. O doză considerabilă de romantism și cochetărie vor aduce jabourile, fundițele, panglicile și dantela.

6

De la stânga la dreapta: MaicomGloriaMaicomGloria

P