Designerii susțin că sunt câteva piese vestimentare, care ar trebuie să fie de nelipsit din garderoba oricărei femei. Acestea sunt haine care nu se demodează nicioadată și care pun în evidență atuurile deținătoarei sale. Iată care sunt acele componente ale garderobei feminine, pe care trebuie să le ai și tu.

Pantaloni clasici, tip skiny

 

Pantalonii tip skiny sunt un „must have” în garderoba oricărei femei. Îi puteți asorta cu aproape orice. Combinându-i cu o cămașă, obțineți o ținută business, iar asortați cu o bluză sau cu un pulover, obțineţi o ținută pentru o petrecere.

Perle

 

Regula e simplă: nu trebuie să exagerați cu bijuteriile din perle. Înșirate într-un rând, îți vor pune în evidență eleganța și rafinamentul. Jocul de nuanțe a perlelor, vor înfrumuseța orice rochie elegantă. Perlele, e cert, nu se demodează niciodată.

Mica rochie neagră

  

„Little Black Dress” este o moștenire lăsată lumii întregi de către Coco Chanel. Marea creatoare de modă a scris istorie cu această mică rochiță neagră. E pe bună dreptate recunoscută drept cea mai necesară piesă vestimentară din garderoba oricărei femei. Te poate salva în multe situații „mica ta prietenă neagră”, iar accesorizată corect, poate fi „interpretată” în multe feluri.

Geaca din piele

 

Geaca din piele demult nu e mai privită drept o piesă vestimentară a rockerilor sau a metaliștilor. Aceasta trebuie să se regăsească și-n garderoba unei fete „cuminți”. Clasică sau cu elemente rock, acest tip de geacă aduce mereu un pic de „pericol” și imprevizibil în ținuta oricărei femie.

Pantofii “nude”

  

Pantofii nud n-au concureți în „lumea” încălțămintei, e sigur. Aceştia crează o iluzie optică de alungire şi pot fi combinați cu un număr aproape infinit de ținute.

Fusta  tip creion

  

E cea mai potrivită fustă pentru oficiu, asortată cu o cămașă formează o ținută perfectă. O variantă mai îndrăzneață e fusta ceion din piele. Acest tip de fustă trebuie purtat doar cu pantofi cu toc.

sursa foto: lady.mail.ru; fashionbycaity.blog.com;

Distribuie articolul: