O piesă de mobilier inedită poate revitaliza o încăpere întreagă, fie că este vorba de o canapea, o lampă inedită sau un set de obiecte cu specific exotic. În acest weekend, revista Business24 îți prezintă câteva idei prin care și casa ta poate căpăta un suflu nou.

Dacă nu ești dispus să intri într-un proiect de redesign al casei tale, îți recomandăm piesele de mobilier cu design “smart”, stilul clasic reinventat sau piesele de mobilier de inspirație portugheza, dacă vrei ceva mai exotic. Oricare ar fi alegerea ta, nu uită că detaliile sunt cele care fac diferență.

Îți plac formele neobișnuite, unghiurile geometrice și texturile liniare ale pieselor cu design “smart”? Scaunul Acacia, spre exemplu, este un adevărat “must-have” al interioarelor originale și inedite, spun reprezentanții Galeriile Noblesse, specializat în amenajări interioare de lux.

Și pentru că stilul clasic este mereu în tendințe, designerii propun piese statement comode, practice, cu ale căror forme designerii s-au jucat în fel și chip, dar care imprima o ambianță modernă.

Un exemplu în acest sens îl reprezintă canapelele Bedda și scaunele Sunrise, ce au texturi bogate și culori care ies oricând în evidența. Materialele precum pielea și catifeaua au un impact vizual puternic, transformând aceste piese în centrul atenției.

Dacă ești pasionat de călătorii și destinații exotice, Galeriile Noblesse propun piese statement în culori vibrante și texturi bogate.

Astfel, mobilierul de inspirație portugheza și accesoriile amplu decorate exprimă individualitatea puternică a locuinței și aportul tău în crearea unei atmosfere degajate.

Aceste piese se integrează perfect stilului eclectic folosind materiale de texturi variate precum: lemnul, marmură sau sticlă ce păstrează un finisaj luxos de inspirație metalică: argint, aur, aur rose.

Sursa, Foto: Bussines24

Distribuie articolul: