„Lumina din privirea ta niciodată nu minte” - noua piesă a Nataliei Barbu scoate în evidență vârstele femeii, esența ei, a femeii, dar și zbuciumul prin care ea trece la fiecare etapă din viață. Iată femeile deosebite care apar în pelicula realizată pentru piesă.

„Pentru că maine e duminică, pentru că e încă iarnă, pentru că primavara va veni!
Și suntem în luna când avem parte de mai multă atenție, de mai multă dragoste. Sinceră, sau doar afișată, dar mai multă. Noi toate avem novoie uneori de un gest, măcar un gest…
Iar femeile noastre sunt minunate!
Și inspiră nu doar poeții…”, a scris Natalia Barbu în dedicația piesei sale.

În imaginile din clipul melodiei apar nume cunoscute de la noi: profesoara de dicție și crainicul radio Tamara Berzoi, Alexandra și Mihaela Procopenco – cele două surioare, prezentatoarea Stela Mikșanski, Stela Moldovanu – creatoarea salonului molDeco, Alina Puica, Lucia Pogor, Ioana Ciobanu. Mireasa din imagini poartă o rochie semnată de Elena Zbârnea & Sophie.

Muzica îi aparține interpretei Natalia Barbu, iar versurile sunt semnate de Zina Zen (Nicoleta Brânză) și Natalia Barbu; Mix&Master – Corneliu Bucătaru, iar videoclipul a fost realizat de Oleg Popescu și Кот Матроскин.

„Suntem atât de frumoase… de râdem, de plângem. Suntem frumoase când ne simțim fericite, împlinite, dar avem și o frumusețe aparte când rătăcim pe unde apucăm…
Să fiți mereu rază, dragi Femei!
Vă mulțumesc mult!”, a mai notat artista.