Piesă nouă de la Nona marian și fetițele ei, Sofia și Domnița! „Zurgălăi” se numește noua realizare a Nonei și a fost finalizată în timp record – o săptămână. Suprizele se țin lanț – în câteva zile, fetele ne promit și un videoclip.

Deși se gândea la o melodie pentru sărbătorile de iarnă încă din vară, activitățile pe care le are nu i-au dat voie să o facă mai devreme. Astfel, melodia „Zurgălăi” a fost scrisă în jumătate de oră, compusă timp de o zi, aranjată pe note timp de două zile și înregistrată în altele două. În total – o săptămână de muncă pentru un colind zglobiu și pozitiv, numai bun pentru sărbătorile ce vin.

„Foarte repede am inregistrat piesa, chiar spontan, aș zice. Am intrat pe la Marian Stîrcea să-l întreb despre o piesă de Crăciun. El de obicei colaborează la texte cu Radmila Popovici, însă cum ea nu era în țară, mi-a propus mie să scriu textul. În jumătate de oră era gata, pentru că știam de mult cum vreau să fie, a doua zi a fost gata și melodia, iar orchestrația s-a făcut în două zile”, povestește Nona.

 

Videoclipul apare în câteva zile

Deoarece Sofia și Domnița au deja mai multe experiențe în studio și exersează zilnic cu mama lor acasă, au fost încântate să meargă la înregistrări și au cântat foarte bine din prima. “Fetele sunt încântate de piesă, mai mult, pot spune că și lui tati îi place, iar pentru noi asta contează mult. Săptămâna aceasta am filmat și un videoclip tot în timp record, de o zi. În clip apar eu cu fetele și tatăl meu. Bunelul este deghizat în Moș Crăciun, dar noi nu l-am demascat. De filmări s-au ocupat Ion și Victoria Bordian”, ne-a mai spus Nona Marian.

Nona Marian, Sofia și Domnița Ciocan

Interpreta ne-a declarat că va promova melodia pe la concerte de Crăciun, de caritate, la radio și tv, peste tot unde va fi solicitată. „Majoritatea conlindelor sunt lirice, sper ca prin optimismul și nota zglobie a acestei piesă să bucurăm mulți ascultători. Abia așteptăm să vedem cum a ieșit videoclipul”, a mai spus artista.

Distribuie articolul: