După ce a incitat spiretele fanilor cu imagini superbe realizate în timpul filmărilor, interpretul Pepe a lansat în sfârșit și videoclipul mult așteptat pentru piesa „Da sau Nu”. Dragostea, pasiunea și misterul, dar și dansul sunt „elementele” de bază ale acestui videoclip. Nu poți să-l treci cu vederea, mișcările dansatorilor sunt spectaculoase. Trebuie să le vezi.

Regizorul Dan Petcan a dat viață ideilor lui Pepe și a filmat videoclipul pentru single-ul „Da sau Nu”. Dansatorii-protagoniști au fost excepționali, dar și cei care i-au însoțit în unele momente au fost la fel, fapt care a dus la crearea unei povești de dragoste plină de pasiune și mister.

„Da Sau Nu” este o declarație de dragoste, iar dansul poate transmite cel mai bine aceasta fără a fi nevoie de cuvinte. Dydy și Lucas au fost extraordinari, la fel cum și fetele de la Trouble și Bruce alături de echipa sa, ei au completat perfect atmosfera fierbinte creată de „lupta” celor doi „actori” principali. Sunt mai mult decât incântat de ceea ce a ieșit, mai ales că este exact ceea ce am gândit atunci cand am scris ideea de bază”, a declarat Pepe.

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a 24 de ore în două locații, un club din centrul Bucureștiului și în „Orașul Părpsit”, o fostă platformă industrială, abandonată de ceva ani. Clipul a fost filmat în regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip într-o producție coordonată de Radu Selaru / Zebra Film.

 

Distribuie articolul: