A plecat din ţară pentru a-şi câştiga dreptul la o viaţă decentă. A ales Roma, iar acum ceea ce a studiat şi iubit cel mai mult la Chişinău, devine realitate. Natalia Cojocari este o tânără pictoriţă care a reuşit să participe la mai multe expoziţii în Italia.

E stabilită la Roma de 6 ani şi a revenit la pictură, după ce i-a făcut un portret patroanei la care muncea. Aceasta a rămas impresionată de talentului fetei şi a încurajat-o să investească timp şi în pictură. Mai târziu, au început să curgă comenzile, iar Natalia a prins curajul de a participa şi la expoziţii.

“Faptul că am învăţat la Universitatea “Ion Creangă” din Chişinău mi-a fost de mare folos. Acolo am studiat pictura, desenul, designul interior şi grafica, iar toate acestea mi-au permis să cunosc diverse genuri de desen. Acum reuşesc să fac pe pânză tot ceea ce îmi vine îm gând”, spune Natalia Cojocari.

Cel mai recent, moldoveanca a participat la o galeria în tablouri “Il mondo dell’ arte”, unde au participat şase pictori din mai multe ţări. La această expoziţie, pictoriţa a prezentat şase tablouri, scrie publicaţia Gazeta Basarabiei.

Distribuie articolul: