Inițial, a fost deprimată și îndurerată, însă antrenamentul a reușit să-i readucă pofta de viață! După accidentul groaznic de mașină, prin care a trecut, Lisa Eagleton rămas fără jumătate din piciorul drept și a fost nevoită să învețe din nou să meargă și să se accepte. Minunea a făcut, însă, ca Lisa să îndrăgească dansul la bară (pole dance) și a realizat că dizabilitatea nu este nicidecum o piedică în realizarea acestui vis.

Dansul la bară a ajutat-o pe femeia de 40 de ani să-și recapete dorința de a trăi din plin și să accepte faptul că exteriorul este doar un instrument care poate fi compensat cu altceva. 

După accidentul grav din 2007, Lisa a avut nevoie de luni bune de reabilitare la un centru de specialitate. Acolo, a învățat să-și recapete încrederea în sine și să învețe din nou mersul biped.

Acum, Lisa e dansatoare profesionistă și s-a specializat în dans la bară. Britanicii o supranumesc drept Lady Lush Lisa  – un model recunoscut și pe podiumurile din Marea Britanie.

A fost interesată de dansul la bară încă înainte de accident, iar imediat după tragedie, dorința a crescut atât de mult, încât femeia a fost nevoită să-și administreze morfină, pentru a putea să urce pe bara verticală.

„Câteva luni după ce mi s-a făcut amputarea, sufeream dureri insuportabile și mi se administra zilnic morfină. Proteza au început să-mi rănească piciorul și de-abia reușeam să mai merg. Dar mi-am depășit limitele. Lumea îmi spuneam că nu voi mai putea dansa. Eu am reușit”, mărturisește Lisa, pentru The Daily Mail.

Femeia mai spune că după accident, a început să se simtă neatractivă, însă a muncit foarte mult asupra sa și a obșinut rezultatele așteptate. 

Profesorii au ajutat-o să învețe mișcările de dansa la bară, iar acum, Lisa realizează niște mișcări de-a dreptul incredibile! Lisa merge la competiții de pole dance și devine din ce în ce mai cunoscută în Marea Britanie!

„Există o mulțime de modalități de a deveni fericit. Trebuie doar să faci primul pas”, mai spune femeia!

Foto: Mercury Press/ Media Ltd

Distribuie articolul: