Două colecții dedicate copiilor au deschis ziua II de Moldova Fashion Days, FW-2017 - Lia Fia și Creme Brulee. Fiecare brand s-a deosebit prin concept coloristic, dar și prin factura ținutelor. Micile modele desigur au adunat cele mai multe aplauze.

Vezi și: Creații moderne și stilate la Moldova Fashion Days FW-2017. Iată cum a decurs prima zi a celei de-a XII-a ediție

Lia Fia a prezentat o colecție foarte bogată, amplă și atent selectată la nivel coloristic: Bleu, turcuaz, violet, lila.

„Este inspirată din poveștile nordice, cu zâne ce poartă fulgi în păr și creează o atmosferă magică pentru a aduce zâmbete pe buzele copiilor!”, a declarat Oxana Lungu, designer „Lia Fia”.


Creme Brulee a venit cu noua colecție care valorifică libertatea prin cel mai reprezentativ simbol – pasărea!

„Pentru că publicul-țintă sunt copiii, am avut grijă să-i ademenim cu cele mai puternice și frumoase culori – verde în câteva nuanțe, roșu, bleu, roz, etc! Sperăm foarte mult să le placă”, a spus Veronica Pentelei, creatoarea hainelor marca „Creme Brulee”.


Precizăm că „Moldova Fashion Days”, cel mai important spectacol de modă al țării, a adunat peste 700 de vizitatori care au admirat ținutele de sezon create de designerii autohtoni reuniți sub brandul unic de țară al industriei ușoare „DININIMĂ”. Evenimentul a adus în prim plan 44 de colecții de haine, dintre care cinci au fost dedicate copiilor, iar 39 – colecții pentru maturi.

Timp de două zile, în perioada 23-24 septembrie, 50 de modele profesioniste și 100 de copii au defilat în creațiile brandurilor DININIMĂ.„Moldova Fashion Days” este evenimentul bianual organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova, implementat de USAID și Guvernul Suediei.