După ce au ținut publicul în priză toată vara cu piesa „Rise Up”, acum avem rezultatul final al primului videoclip semnat PHONIQ VIBE. Întrucât proiectul în sine a fost lansat la Kiss FM, membrii proiectului au decis ca anume Kissomanii să fii primii care se delectează cu imaginile videoclipului. Au glumit, au povestit și au așteptat să se oprească (ca și în videoclip) timpul în loc și în studioul Kiss FM, însă, nu a fost să fie!

În producția video, cei 2 membrii cu ochi albaștri ai proiectului au avut adevarate aventuri și au creeat o atmosferă dinamică pe măsura single-ului.

Flavy DeeJay spune despre subiectul videoclipului: „Prin videoclipul primului single „Rise Up”, vrem să continuăm atmosfera și distracția de vară chiar dacă e toamnă dincolo de geamuri. Filmările nu au fost deloc simple, dar au reușit cu succes datorită celor care au participat la realizarea acestora. Multumesc regizorului Octavian Kobzzon Malai, dansatorilor de la Black & White, managerului Liuba Perciun, dar și tuturor protagoniștilor!”

Victoria, vocalista proiectului, devine eroina care face farse și este jucaușa, iar Flavy DeeJay, producatorul proiectului, pornește timpul oprit pentru unii și aduce la cote maxime distracția.

„A fost experienta nouă pentru mine, însă foarte intersantă. A fost o adevarată provocare de a intra în pielea personajului și de a reda starea acestuia, dar având o echipă profesionistă și veselă alături, zic că ne-a reușit. Cele mai mari emoții le-am avut când am filmat în Brașov și eram în costumația pentru filmări și privirile trecatorilor erau fixate pe mine”, a adaugat Victoria pentru Kiss FM.

Filmarile videoclipului au avut loc pe strazile Centrulului Vechi al Brașovului pline de culoare, dar și în Chișinău, implicând peste 50 de persoane.

PHONIQ VIBE este un proiect lansat la începutul verii cu piesa „Rise Up” și a urcat în topurile posturilor de radio cu pași rapizi. Proiectul este alcătuit din DJ-ul și producătorul Flavy DeeJay, cunoscut anterior pentru piesele „The One”, „Rhythm for love” și „We love to party”, și Victoria, o vocalistă fermecătoare care s-a lansat odata cu proiectul muzical.

P

Distribuie articolul: