Invitat în studioul UNIMEDIA pentru un interviu, directorul Teatrului Național “Mihai Eminescu”, actorul Petru Hadârcă a vorbit și despre așteptările pe care le are de la ministrul culturii. Hadârcă a fost rugat să compare activitatea ministrei cu cea a fostului ministru al de profil. Iată ce a declarat directorul. 

“De la ministrul culturii așteptăm susținere pentru actori, dar și pentru toți cei care fac parte și sunt în subordinea Ministerului Culturii, pentru instituțiile de cultură, biblioteci și pentru toți artiștii”, a ținut să precizeze noul director al Teatrului Național “Mihai Eminescu”.

Petru Hadârcă a fost rugat să compare activitatea celor doi miniștri ai culturii din ultimii ani, precizând: “Femeile pot fi calificate doar pozitiv, pe femei trebuie doar să le iubești. Aștept de la noul ministru al culturii doar lucruri frumoase”, a mai adăugat actorul.

Amintim că Petru Hadârcă a fost numit directorul Teatrului Național “Mihai Eminescu” pe 16 septembrie 2013. Anterior, instituția a fost condusă de Ion Grosu, care a devenit, prin același ordin, director al Teatrului Național de Operă și Balet “Marina Bieșu”, în locul Valeriei Șeican

Distribuie articolul: