„A fost feeric și foarte distractiv” – așa ne-au mărturisit femeile care s-au distrat pe cinste, au participat la concursuri și la o tombolă cu premii, au socializat și au dansat de le-au sărit pijamalele de pe ele. S-a întâmplat în ajunul zilei de 8 Martie, când EA.md și ArtVest SA au organizat la 2nd Avenue Chișinău cea de-a III-a ediție a Petrecerii în Pijamale.

Au căutat mult o pijama exclusivistă, iată de ce au arătat de milioane – femei de afaceri, interprete, actrițe, jurnaliste și simple cititoare ale revistei noastre au strălucit chiar și în haine de dormit!

Majoritatea invitatelor au optat pentru pijamale comode, din țesături naturale. Imprimeurile clasice pijamalelor dar și producătorii autohtoni au fost în Top.

Fiecare însă, cu personalitatea sa. Au fost și apariții foarte sexy, iar doamnele și-au croit pijamale special pentru acest eveniment deosebit. Unele invitate au recunoscut că și-au procurat pijamaua cu doar câteva ore înainte de eveniment, așa că soții ori iubiții abia seara urmau să le admire în noua achiziție nupțială.

Mai multe poze veți putea vedea în curând pe Pagina noastră de Facebook

Dima Iacovlev Photography

Disclaimer Pijama