Prietenii v-au jucat fiesta și rămâneți doar în doi să petreceți seara de revelion? Atunci dacă te-ai implicat recent într-o relație de amor, este noaptea perfectă de a-i demonstra noului iubit că ești un nucleu de energie. Iar dacă sunteți căsătoriți ori relația voastră durează de ceva timp, atunci aveți șansa de a vă revitaliza relația și să vă demonstrați că împreună plictiseala vă este străină. Înainte să înceapă pregătirile pentru petrecerea nopții dintre ani, spunei iubitului că sunteți o echipă și îndeamnă-l să vină cu niște propuneri de activități pentru revelion, iar tu în același timp scrie o listă sau întocmește programul cultural pe care o sa-l treceți pas cu pas noaptea. Cel mai important este să nu vă lasați duși de clasicismul revelionului, ci să inventezi ceva cât mai original, mai nebunesc și spectaculos.

Pentru început îți propun câteva idei pentru a te inspira.

1.Cheltuiește mai mult decât obișnuiești pe decoruri. Împodobește camera unde veți serba cu stative pentru luminări cu tematica iernii, coronițe, luminițe, ciorăpei, decorațiuni pentru pahare și sticle, arginți, ghirlande. Important este ca rezultatul să vă transforme camera în alta decât v-ați obișnnuit să o vedeți, și să vă provoace o dispoziție de sărbătoare. Iar pe parcurs fotografiați toate aceste mici detalii.

2.Chiar dacă o să fiți doar în doi și veți fi departe de ochii lumii, îmbracați-vă corespunzător serii, și străluciți ambii. Lasă rochițele de casă, tricolurile și poartă o rochie, făți o coafură și un machiaj deosebit, dacă vrei, încalță pantofii tăi eleganți cu tocul sexy și poartă-i măcar până la miezul nopții. Dar fii atentă să ai grijă și de partenerul tău, ca să vă combinați perfect, totuși veți poza pentru multe fotografii.

3.Pregătiți o temă pentru acasă, un fel de urare, de destăinuire, poate chiar jurământ. Spunei iubitului să scrie o adresare special pentru tine, ceea ce vei face și tu pentru el, de minim 10 propoziție (pune-i condiția volumului, că de altfel o să-ți spună o propoziție doar). Cu cinci minute înainte de trecere în noul an citiți urările, adresările, așteptările sau visele, tu lui și el ție. Și apoi păstrați-le numaidecât de-a lungul anilor, la sigur o să aveți nevoie de ele într-o zi. Apropo, să vă filmați reciproc “recitalurile”.

4.Faceți schimb de cadouri imediat după trecerea cu un minut de miez de nopte. Trecerea în noul an trebuie să fie cât mai spectaculoasă. Ciocniți paharele de șampanie, strigați „La mulți ani!” în gura mare, sare asupra partenerului îmbrățișează-l cu mîinile și picioarele, sărută-l cât mai înflăcărat, lasă-l să te învârte, ș-apoi treceți repejor la cadouri. Despachetați cu multă nerăbdare și indiferent ce ar fi, folosește cadoul imediat. Fie că-i o piesă vestimentară, îmbrac-o, fie că-i o carte, răsfoiește-o, sau o cremă, probeaz-o. Propune-i și el să facă același lucru (memorați amintirile, fotografiindu-le).

5.Cumpărați artificii. Chiar dacă nu dispuneți de mulți bani, achiziționați măcar un tub de focuri de artificii, ieșiți afară și porniți-l împreună, bucurați-vă de acest moment ca fiind aceste artificii special pentru ambii.

6.Deghizați-vă în personaje sau purtați măști pe față. Fă-i o surpriză și îmbracă un costum de Crăciuniță, sau lenjerie cu aceeași temă, impresionează-l. Procură și o mască bărbătească și oferă-i-o să o pună special pentru tine (căci singur nu-i va veni această idee).

7.Îndepliniți-vă dorințele prin jocuri. Un exemplu de acest joc este următorul: fiecare scrie câte 5 dorințe și pune-le într-un ciorap de Crăciun sau un bol ornamentat. Aveți la dispoziție jumate de oră să le îndepliniți pe rând. Poți să scrii următoarele: “Vreau un sărut pasional pe buric”; „Un streaptease pe fonul piesei „Ring my bells” de E.Iglesias” etc. El poate scrie ceva de genul: „Vreau un masaj erotic”; „Permite-mi să-ți sărut/ling degețelele picioarelor” etc. Dorințele ține de fantezia voastră și de interdicțiile pe care le puneți în relație.

8.Dansați mult. Încercați să dansați pe diferite genuri muzicale, și amuzați-vă cât mai mult. Mișcați-vă împreună pe o muzică disco, R&B, vals, tango, rock-n-roll etc; aduce-ți-vă aminte de piesele din adolescența voastră ori cele comune.

9. Absolut totul fotografiați și înregistrați video toate momentele. După cum am menționat, fotografiază ornamentele, pozați ambii îmbrăcați frumoși, înregistrează momentul recitalului de urări înainte de miezul nopții, fotografiază momentul în care sunt despachetate cadourile, memorați emoțiile feței într-un cadru, măștile, costumurile la fel. Pe rând fotografiați momentele citirii dorințelor (emoțiile vor fi surprinzătoare), dansurile pe care le efectuați înregistrați-le și fotografiați-le. Pune apartatul foto la mijloc de masă și de fiecare dată când unul consideră că e momentul potrivit, amuzant ori emoționant, lasă să-l folosească.

10. Și într-un final, jucați-vă cât mai mult „de-a mama și tata”.

Un sfat: peste ani, colectează fotografiile, imaginile pe care le veți face în această noapte și bilețelele de urări și dorințe, scanează-le și pune împreună cu imaginile într-o fotocarte ori album. Acesta va fi un cadou extraordinar, din suflet și dăruit cu multă iubire, ce vă v-a aminti de noaptea de revelion în care doar în doi v-ați făcut „de cap”.

Foto realizat de: yaroslavna-photo

Distribuie articolul: