Cea mai nouă producție marca EL Radu a fost lansată chiar de Ziua Ineternațională a Femeii! Artistul prezintă o primă piesă cu versuri în limba rusă, însoțită de un videoclip pentru care și-a onorat și rolul de producător!

Cea mai nouă piesă din repertoriul EL Radu se intitulează „Зов Любви”, iar dacă la text a muncit alături de Valia Alonsa, melodia single-ului este semnată de Oleg Buzatu. Impresionant este faptul că producția are un mastering realizat tocmai la Londra și poartă semnătura Kevin Daniel. Cât despre aranjament, acesta a fost semnat de către estonianul Emilio Mantes.

2

A fost o provocare, pentru EL Radu, să lanseze o primă piesă cu versuri în limba rusă, însă artistul s-a descurcat perfect, având în față și sarcina de a munci la un videoclip pentru „Зов Любви”.

1

Produsul video este semnat de către o echipă autohtonă și anume „SB Production MD” by Sergiu & Ruslan Bujeniță. Regizorul videoclipului, Alexei Dobrunov, a redat o dramă cinematografică – povestea unui cuplu a cărui relație ține de trecut, iar băiatul o revede pe fosta lui iubire doar datorită amintirilor ecranizate, metaforic, pe sticla unui televizor.

17321370_1348858795160803_2142147632_n

Și trupa a fost aleasă pe sprânceană, reușind să confere videoclipului dramatism și dinamism. Protagoniștii Nico Bargan și Margarita Pimoșenko au fost compatibili sută la sută în acest videoclip. Actorii și-au obținut rolurile, după ce au fost selectați în cadrul castingului organizat pentru filmări. Peste 40 de persoane și-au înaintat candidaurile în acest sens.

17274582_1348858808494135_274520504_n

Videoclipul este promovat pe pagina de YouTube ELLO, cel mai popular cont de YouTube din Comunitatea Statelor Independente (CSI), artistul mizând pe o promovare intensă pe piața de acolo. Filmările clipului au durat trei zile și s-au desfășurat în suburbiile capitalei, precum și într-un pavilion din Chișinău.

EL Radu planifică promovarea noii sale producții și în străinătate.

Foto: captură video, Terry Photographer

Distribuie articolul: