Revista PentruEA.md a trecut de 100 de mii de vizitatori unici în ultima lună, ceea ce constituie un record și un succes pentru noi. Numărul vizitatorilor site-ului nostru a crescut în luna octombrie cu circa 70%. Vă mulțumim că ne apreciați conținutul și ne citiți cu regularitate.

Site-ul PentruEA.md a atins în luna octombrie un record și la capitolul vizualizări, înregistrând peste 320 mii de afișări ale materialelor sale. Cei 102 mii de vizitatori unici reprezintă o creștere cu aproape 70 la sută în comparație cu luna precedentă, arată Google Analytics. Aceste cifre sunt înregistrate în premieră de la lansarea revistei noastre, reprezantând o dovadă a fidelizării cititorilor, dar și o creștere evidentă a calității conținutului oferit de redacție.

 Rubrica PentruEA pe UNIMEDIA

Amintim că PentruEA.md a fost lansat în toamna anului 2010, fiind prima revistă on-line pentru femei. Acum un an, revista PentruEA a încheiat un parteneriat de asociere cu Portalul de Știri UNIMEDIA, dezvoltând recent și o rubrică separată a revistei noastre, găzduită de portalul de știri numărul unu din Moldova. PentruEa.md oferă cititorilor actualitate, povești de succes, istorii motivante, interviuri interesante, proiecte inedite și o altă abordarea a subiectelor de interes pentru femei și nu numai.

Distribuie articolul: